Київстар включив 4G ще у 303 населених пунктах

Київстар включив 4G ще у 303 населених пунктах
Національний телеком оператор збільшив територію мережі 4G в 12 областях України, підключивши ще 303 населені пункти, де мешкає 425 тисяч людей. До 31 липня 2019 року послуги мобільного інтернету в мережі 4G надаються всім абонентам Київстар необмежено і без сплати за мегабайти.

Можливість користуватись швидкісним мобільним інтернетом в мережі 4G з’явилась у мешканців ще 303 населених пунктів, у тому числі Асканія-Нова, Бучач, Вилкове, Деражня, Почаїв, Рожнятин, Теплик, Тростянець, Томашпіль, Томаківка, Ямпіль, тощо.

На сьогодні мережа 4G Київстар працює в 6412 больших и малых городах и поселках, де проживає 28,1 млн чоловік, або 67,7% населення України.

Можливостями 4G зв’язку вже скористалось 5,6 млн абонентів Київстар, а обсяги дата-трафіку в мережі у 1 кварталі 2019 року досягли 219 Петабайтів, удвічі більше, ніж рік тому.

Щоб надавати абонентам мобільний інтернет високої якості, Київстар збудував найбільшу мережу мобільного зв’язку, з 26 тисяч базових станцій, а також використовує найбільшу кількість радіо частот. За 2018 рік і 1 кв 2019 року компанія інвестувала у розвиток нових технологій зв’язку понад 8 млрд грн. Нагадаємо, що в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводяться у дослідженні за 2018 рік міжнародної компанії Ookla.

Щоб почати користуватись 4G абоненту необхідно мати смартфон, що підтримує цю технологію зв’язку, а також замінити стару SIM картку на сучасну USIM-карту. Отримати нову карту можна безкоштовно, у будь-якому з магазинів Київстар.

Для усіх абонентів Київстар, не залежно від обраного тарифного плану, до 31 липня 2019 року послуги мобільного інтернету в мережі 4G надаються необмежено і без сплати за мегабайти.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі