Київстар запускає програму дистанційного обміну телефонів

Київстар запускає програму дистанційного обміну телефонів
Тепер можна оцінити свій телефон та оформити заявку на його обмін, не відвідуючи магазин. На даний момент подібний формат обміну можна реалізувати лише в роздрібній мережі Київстар.

Взяти участь у програмі можна двома шляхами. Перший — самостійно оцінити свій девайс на сторінці інтернет-магазину Київстар. Після чого спеціаліст компанії забере старий телефон, підтвердить оцінку його стану й обміняє на знижку на будь-який інший пристрій у магазинах Київстар. Цей спосіб доступний для жителів м. Києва. Другий варіант: якщо абонент проживає в будь-якому іншому населеному пункті України, він також може самостійно оформити заявку на обмін онлайн і відправити телефон «Новою поштою» для оцінки. Послуги доставки сплачує інтернет-магазин Київстар. З детальною інформацією щодо процедури обміну старого телефона на новий можна ознайомитися на сайті компанії.

«Ми завжди намагалися бути ближчими до клієнта та надавати сервіс високого рівня. Від початку карантину ми постійно шукаємо шляхи, як зробити життя нашого абонента комфортнішим без потреби відвідувати магазин Київстар. У нас з’явились онлайн-консультації та купівля товарів через Instagram, а тепер ось і оформити заявку на обмін телефона можна, не виходячи з дому», – прокоментував виконуючий обов’язки керівника дирекції роздрібного продажу Київстар Андрій Борейко.

Програма обміну телефонів від Київстар існує вже близько двох років. За цей час нею скористалися понад 7000 разів. У середньому доплата за новий телефон становить 4500 тис. грн. Абсолютним лідером за обміном є модель Samsung J3 2016 (J320H), а також Xiaomi Redmi 4X. Обмінюють зазвичай на смартфони модельної лінійки Samsung A та Хiaomi Note. Найбільшим попитом ця програма користується у жителів Київської, Одеської та Закарпатської областей.

Окрім програми «Обмін телефона», абоненти можуть скористатись і низкою інших акційних пропозицій у мережі Київстар (наприклад, можливістю оплатити вартість девайса за декілька платежів, а також отримати кешбек 15% на свій бонусний мобільний рахунок).
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі