Київстар запускає у продаж 4G-роутер з новим тарифним планом

Київстар запускає у продаж 4G-роутер з новим тарифним планом
Щоб розширити доступ до швидкісного мобільного інтернету національний телеком-оператор пропонує для українців нове комплексне рішення, яке може замінити фіксований інтернет: 4G-роутер у комплекті з тарифним планом «Київстар Домашній 4G».

У тарифному плані абоненти отримають безлімітний доступ до мобільного інтернету за стандартом 4G/LTE*, а це:
• відсутність обмеження на кількість використовуваного дата-трафіку;
• відсутність обмеження швидкості передачі даних;
• доступ до всіх дозволеним в Україні онлайн-ресурсів (файлообмінники тощо).

Швидкість мобільного інтернету в мережах 4G дозволяє використовувати цей стандарт як заміну домашньому фіксованого інтернету. Головна перевага нового продукту Київстар для користувачів – значне скорочення витрат грошей та часу на забезпечення доступу до інтернету там, де немає можливості підключитися до фіксованої мережі або вартість такого підключення дуже висока. Для роботи домашньої Wi-Fi-мережі користувачам необхідно лише придбати комплект 4G-роутера з тарифним планом «Київстар Домашній 4G» вартістю 2399 гривень.

Вартість пакета послуг становить 155 гривень на місяць, а абонентська плата знімається кожен перший день наступного місяця. Якщо абонент придбав роутер та активував USIM-карту, наприклад, п'ятого вересня, то до першого жовтня - послуги надаватимуться безкоштовно.

Комплект можна придбати в онлайн-магазині shop.kyivstar.ua, а також у деяких фірмових магазинах Київстар у Києві**.

«Оскільки у Київстар найбільше 4G-частот серед українських мобільних операторів, ми можемо надавати якісний мобільний інтернет четвертого покоління для великої кількості користувачів. Тому ми не тільки розширюємо покриття для користувачів смартфонами, але і пропонуємо рішення для дому та всієї родини» – коментує запуск нової технології Микола Бумажний, керівник напрямку FTTB Київстар.

Сьогодні доступ до мобільного інтернету за технологією 4G/LTE від Київстар вже отримало понад 15,5 млн українців у 2516 населених пунктах. Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600 + 1800МГц - до 700 Мбіт/с. Більше деталей про 4G за посиланням: http://kyivstar.ua/4g.

*Згідно з умовами тарифного плану, доступ до мобільного інтернету надається тільки в мережі 4G/LTE.
**Перелік магазинів та детальний опис тарифного плану доступні за посиланням: https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs/internet/internet-arhive/home4g.



Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі