Київстар запустив 4G на частотах 1800 МГц у Харкові

Київстар запустив 4G на частотах 1800 МГц у Харкові
21 серпня 2018 року Київстар підключив до високошвидкісного мобільного інтернету 4G/LTE Харків та ще 145 населених пунктів області.

Доступ до послуги передачі даних у мережі 4G отримали абоненти Київстар у містах Харків, Дергачі, Люботин, Мерефа, а також багатьох інших населених пунктах області. На сьогодні зв’язок 4G діє вже у 2394 населених пунктах України, де проживає 14 млн осіб.

У мережі 4G абонентам Київстар доступні нові переваги високошвидкісного мобільного інтернету. Наприклад, можливість переглядати фільми без затримок, користуватись стрімінговими сервісами Go TV, «Київстар футбол», використовувати відео-контент у високій якості зображення. Нагадаємо, що Київстар надає абонентам великий вибір тарифних планів, у тому числі тих, де трафік на популярні сервіси (YouTube, соціальні мережі, база знань Wikipedia, освітня платформа Prometheus та ін) не тарифікуються.

Доступ до послуг за технологією 4G/LTE надається всім абонентам Київстар без додаткової плати, згідно їхніх діючих тарифних планів. Нагадаємо, що для використання 4G потрібно підготувати свій гаджет та SIM-карту. Абоненти Київстар можуть перевірити, чи підтримує їх смартфон і SIM-карта зв'язок четвертого покоління за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити USIM можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів і гаджетів за вигідною ціною в магазинах і на сайті https://shop.kyivstar.ua/ua/.

Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600+1800МГц – до 700 Мбіт/с. Більше деталей про 4G за посиланням: http://kyivstar.ua/4g.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі