Київстар запустив 4G на курортах Запорізької області

Київстар запустив 4G на курортах Запорізької області
10 серпня 2018 року Київстар підключив до високошвидкісного мобільного інтернету за технологією LTE курорти Запорізької області: Бердянськ, Кирилівку та ще 31 населений пункт.

Окрім Бердянська та Кирилівки, високошвидкісний мобільний інтернет четвертого покоління тепер доступний для 155 тисяч жителів, а також для відпочиваючих у Приморську, Набережному, Новопетрівці, Миронівці та інших курортних містах, повний перелік яких вже є на сайті компанії.

Таким чином, доступ до мобільного інтернету за технологією 4G/LTE вже отримали абоненти Київстар у 2251 населених пунктах. А кількість абонентів зі всієї України, які скористалися послугою 4G, вже перевищила 1,6 млн людей. Вони використали понад 7500 терабайтів мобільного інтернету, яких вистачило б, наприклад, на 593 роки перегляду відео у високій якості або на прослуховування музики протягом 7716 років.

Доступ до послуг за технологією 4G/LTE надається всім абонентам Київстар без додаткової плати, згідно їхніх діючих тарифних планів. Нагадаємо, що для використання 4G потрібно підготувати свій гаджет та SIM-карту. Абоненти Київстар можуть перевірити, чи підтримує їх смартфон і SIM-карта зв'язок четвертого покоління за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити USIM можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів і гаджетів за вигідною ціною в магазинах і на сайті https://shop.kyivstar.ua/ua/.

Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600+1800МГц – до 700 Мбіт/с. Більше деталей про 4G за посиланням: http://kyivstar.ua/4g.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі