Київстар запустив 4G у Черкасах, Кривому Розі, Полтаві, Шостці та Ромнах

Київстар запустив 4G у Черкасах, Кривому Розі, Полтаві, Шостці та Ромнах
17 вересня національний телеком оператор включив мережу 4G ще в 355 населених пунктах України, де проживає 1,57 млн осіб. Послугу запущено на частотах діапазону 1800 МГц.

Київстар збільшив покриття мережі 4G у Дніпропетровській, Полтавській, Сумській та Черкаській областях. Зв’язок нового покоління з’явився в містах Кривий Ріг, Полтава, Ромни, Черкаси, Шостка, а також їх передмістях. Відтепер ще 1,57 млн абонентів у 355 населених пунктах зможуть користуватись високошвидкісним мобільним інтернетом за технологією LTE.

Послуги 4G Київстар вже доступні в 2988 населених пунктах України, де проживає понад 18 млн осіб.

Завдяки 4G абоненти зможуть отримувати нові переваги мобільного інтернету, адже з новою технологією середня швидкість мобільної передачі даних вище в 16 разів, а затримка у передачі інформації (ping) менше у 2,5 рази в порівнянні з самими сучасними мережами 3G. Для абонентів це можливість швидко обмінюватись «важким» контентом, дивитись онлайн ТВ високої якості, в лічені секунди завантажувати мобільні додатки скрізь, де є покриття мережі. Крім того, 4G мережа відкриває нові можливості для малого та середнього бізнесу та багатьох сучасних галузевих рішень, як от M2M/IoT, Smart Home, Smart City, e-Government, онлайн навчання та інші.

Нагадаємо, що Київстар надає абонентам великий вибір тарифних планів, у тому числі тих, де трафік на популярні сервіси (YouTube, соціальні мережі, база знань Wikipedia, освітня платформа Prometheus та ін) не тарифікуються. Абоненти можуть користуватись зв’язком 4G за своїми звичними тарифними планами, без додаткової плати.
Для використання 4G потрібно підготувати свій гаджет та SIM-карту. Абоненти Київстар можуть перевірити, чи підтримує їх смартфон і SIM-карта зв'язок четвертого покоління за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити USIM можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Також компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів і гаджетів за вигідною ціною в своїх магазинах і на сайті.

Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600+1800МГц – до 700 Мбіт/с.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі