Київстар запустив 4G в діапазоні 1800 МГц у Житомирській та Рівненській областях

Київстар запустив 4G в діапазоні 1800 МГц у Житомирській та Рівненській областях
Тепер мобільний інтернет четвертого покоління доступний абонентам Київстар у 885 населених пунктах України

13 липня 2018 р високошвидкісний інтернет нового покоління від Київстар з’явився у Житомирській та Рівненській областях. Відтепер користуватись перевагами 4G-зв’язку можуть абоненти у містах Житомир, Рівне, Здолбунів, а також у 166 інших населених пунктах цих двох областей. Послугу запущено на частотах діапазону 1800 МГц, що дозволяє охопити максимально якісним покриттям одразу велику територію. На сьогодні Київстар надає зв’язок 4G у діапазоні 1800 МГц у 885 населених пунктах, де проживають понад 7 млн осіб.

Доступ до послуг за новою технологією надається всім абонентам Київстар без додаткової плати, згідно їх діючих тарифних планів. Нагадаємо, що для використання 4G потрібно підготувати свій гаджет та SIM-карту. Абоненти Київстар можуть перевірити, чи підтримує їх смартфон і SIM-карта зв'язок четвертого покоління за допомогою USSD-кодів: *245*5# виклик – для перевірки смартфона; *245*4# виклик – для перевірки SIM-карт. Замінити USIM можна безкоштовно в усіх фірмових магазинах Київстар. Так само компанія пропонує широкий вибір 4G-смартфонів і гаджетів за вигідною ціною в магазинах і на сайті https://shop.kyivstar.ua/ua/.

Київстар надає швидкісний мобільний інтернет з максимальною теоретичною швидкістю передачі даних в діапазонах 2600+1800МГц – до 700 Мбіт/с. Більше деталей про 4G за посиланням: http://kyivstar.ua/4g.

Нагадуємо 1 липня Київстар значно розширив покриття 4G в Києві, 3 липня – в Одесі та курортах по Україні, 5 липня – у Львові, 9 липня - у Вінниці та області, 13 липня – в Житомирській та Рівненській областях. У планах компанії запустити найближчим часом 4G-зв’язок у містах Ужгород, Ізмаїл, Біла Церква.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі