Київстар запустив онлайн-спільноту для спілкування користувачів

Київстар запустив онлайн-спільноту для спілкування користувачів
Київстар першим серед телеком-операторів України запустив власну онлайн-спільноту. За два місяці її роботи користувачі вже отримали 1700 корисних порад про тарифи, мобільний інтернет, роумінг та з інших потрібних тем.

У Спільноті Київстар учасники можуть допомагати один одному у вирішенні питань, пов'язаних з продуктами і послугами, ділитися досвідом, робити пропозиції щодо поліпшення роботи компанії. Київстар, в свою чергу, забезпечує модерацію платформи, а також фахівці компанії, за необхідності, можуть приєднається в рішенні того або іншого питання учасника. Але, все ж, головна роль виділяється користувачам Спільноти.

«У світовій практиці онлайн-спільноти стають дедалі популярнішими. Причина тому – глобальна діджиталізація усіх процесів, яка позначається на трансформації спілкування в цілому. Компанія Київстар йде в ногу зі світовими трендами, тому ми і створили свою спільноту. Варто відзначити, що найактивніші користувачі платформи задля заохочення мають можливість отримувати бейджі та бонуси за активну участь в обговореннях і підвищувати свій статус у Спільноті. Ми впевнені, що з кожним днем коло Спільноти буде розширюватися, а теми для обговорень – поповнюватися », - говорить Іван Шляпін, начальник відділу соціальних медіа та електронної підтримки компанії Київстар.

В Україні Київстар однією з перших запустила таку платформу, а на телеком-ринку країни компанія – першопроходець створення онлайн-спільнот.

Стати учасником Спільноти Київстар легко – реєстрація на платформі займає менше хвилини. Так, за два місяці існування до Спільноти вже приєдналося майже 1000 користувачів, які активно обговорюють 275 тем і отримали близько 1700 порад про тарифи, мобільний інтернет, роумінг та з інших потрібних тем.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі