Київстар запустив послугу eSIM

Київстар запустив послугу eSIM
Тепер абоненти усіх мобільних операторів можуть скористатись eSIM від Київстар. Послуга надається без додаткової плати та включена в тарифи передплати «Спілкування без меж», «Розваги без меж», «Відео без меж». eSIM можна підключити на сайті shop.kyivstar.ua або замінити самостійно в додатку «Мій Київстар»

eSIM – це вбудована в смартфон чи інший девайс SIM картка. Технологія eSIM дозволяє підключити на один електронний чіп в середньому до 5 різних номерів в залежності від моделі девайсу і переключатись між ними, без заміни основної SIM-картки .

Окрім цього, eSIM має вищий ступінь захисту: смартфон захищений від пошкодження, оскільки нема потреби постійно змінювати SIM-картку; у разі крадіжки телефона – eSIM не можна викинути, отже, вірогідність знайти телефон зростає.

Технологія eSIM набуває популярності, і попит на неї зростатиме. Наприклад, за останній рік кількість смартфонів у мережі Київстар, що підтримують eSIM, збільшилася на 160%.

Активувати послугу можна двома способами: якщо користувач є абонентом Київстар – достатньо замінити свою звичайну SIM на eSIM профіль у додатку «Мій Київстар», без додаткових сканувань QR. Номер абонента залишиться тим самим. Якщо ж потрібно підключити новий номер, то в інтернет-магазині Київстар потрібно обрати та оплатити один із тарифів з eSIM: «Спілкування без меж», «Розваги без меж», «Відео без меж».

Наразі поcлуга доступна абонентам передоплати, проте в перспективі її функціоналом зможуть користуватися бізнес-клієнти й абоненти контрактної форми обслуговування.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі