Київстар збільшив ємність мережі для Євробачення

Київстар збільшив ємність мережі для Євробачення
Напередодні пісенного конкурсу Євробачення-2017 національний телеком-оператор збільшив ємність 2G- та 3G-мереж на головній концертній сцені, у фан-зонах, аеропортах і центрі столиці.
Київстар активно готується до найважливішої пісенної події року – конкурсу Євробачення-2017. Для забезпечення гостей та мешканців столиці якісним зв’язком інженери компанії реалізували низку технічних проектів у місцях проведення концертних заходів.
Так, у будівлі Міжнародного виставкового центру, де розміщуватимуться головна концертна сцена, прес-центр і зони для делегацій країн-учасниць, встановлені п’ятисекторні антени, що дозволяють у рази збільшити ємність мережі, а також домогтися високої швидкості, якості та стійкості з’єднання. «Це принципово нове обладнання, яке дозволяє розбити зону великої концентрації абонентів на безліч окремих зон обслуговування максимальної ємності. Реалізоване рішення дає можливість одночасно підтримувати понад 7 тисяч голосових з’єднань», – коментує Сергій Клімов, директор із планування мережі Київстар.

Додатково для поліпшення якості зв’язку спеціалісти Київстар встановлять пересувні базові станції: поруч із МВЦ, у фан-зонах на вулиці Хрещатик, Софійській площі, площі Конституції.

Комплексними технічними рішеннями Київстар оснащені «повітряні ворота столиці»: аеропорти «Бориспіль» і «Київ» (Жуляни). Тут також вжито заходів для поліпшення якості зв’язку. Наприклад, на території терміналів аеропорту «Бориспіль» ємність мережі збільшена у 2,5 разу.

Для гостей столиці, які захочуть поділитися враженнями від міжнародного пісенного конкурсу, діють спеціальні пропозиції. Це «онлайн-тарифи» з безлімітним доступом до соціальних мереж, а також послуга «Улюблені країни», підключивши яку, клієнти зможуть дзвонити за кордон за ціною від 0,5 грн за хвилину.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі