Київстар збирає заявки для стажування за програмою Returnship 2020

Київстар збирає заявки для стажування за програмою Returnship 2020
10 вересня Київстар розпочинає другий набір у програму стажувань Kyivstar Returnship. Це проєкт для людей з великою перервою в роботі, а також для тих, хто вирішив повністю змінити напрям діяльності.
Взяти участь у конкурсі можуть кандидати будь-якого віку, на даний момент непрацевлаштовані, готові навчатися та отримувати новий досвід у підрозділах: IT, роздрібного продажу, корпоративного ринку, управління змінами, маркетингу, HR, фінансів, кібербезпеки, логістики або PR.


Анкету на участь у конкурсі можна заповнити до 9 жовтня.

«Київстар першим серед українських роботодавців вирішив звернути увагу на питання працевлаштування спеціалістів, які мають значну перерву в роботі. На жаль, серед роботодавців досі існують стереотипи щодо віку працівників та їх профпридатності для корпорацій. Перерви у стажі значно ускладнюють пошук роботи, а найгірше, що й самі кандидати здебільшого втрачають віру в себе і часто відмовляються навіть від думки відгукнутись на вакансію. Власним прикладом Київстар демонструє: бізнесу під силу дати шанс на повернення в кар’єру і самореалізацію, а натомість отримати ефективних та лояльних спеціалістів», – говорить Оксана Олійник, директор з управління персоналом та розвитку організації Київстар.

Cтажування починається 19 жовтня та триває 4 місяці повний робочий день з понеділка по п’ятницю. Київстар офіційно працевлаштовує стажерів та оплачує роботу. Стажерів супроводжуватимуть наставники, які проконсультують з різних питань, допоможуть відновити чи отримати першочергові навики роботи. Таким чином, учасники проєкту зможуть застосувати власні навички та отримати нові.

Програма Kyivstar Returnship стартувала у 2019 року: із 9 стажерів торік після закінчення стажування до колективу компанії приєднались 7 співробітників. За наявності вільних вакансій компанія готова і цього року прийняти на роботу випускників Returnship.

Після введення карантинних обмежень, більшість співробітників Київстар працюють дистанційно. Робочі питання вирішуються онлайн. Доки діятиме карантин, компанія працюватиме за гібридною моделлю: частково з офісу, частково віддалено. Стажери будуть працювати в загальному режимі компанії.

Нагадаємо, що крім Returnship в Київстар уже три роки діє програма стажування для студентів: STARt Yourself. Студенти від 3 курсу закріплюють практично знання, отримані в ВНЗ, мають можливість запропонувати та реалізувати власні ідеї. Працюють «молодші» стажери за гнучким графіком, поєднуючи роботу з навчанням.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі