Київстар зменшує вартість роумінгу у 25 країнах та пропонує нові послуги

Київстар зменшує вартість роумінгу у 25 країнах та пропонує нові послуги
Дзвінки, мобільний інтернет та SMS-повідомлення у 25 країнах для абонентів Київстар відтепер коштують значно менше. Також оператор вводить нові пакети послуг, які допоможуть заощадити у подорожі.

У Азербайджані, Аргентині, Боснії та Герцеговині, Люксембурзі, Перу, Сербії, Йорданії та ще 18 країнах абоненти Київстар можуть користуватися послугами мобільного зв’язку та мобільним інтернетом у роумінгу за вдвічі меншими тарифами: дзвінки від 2 грн/хвилина, мегабайт мобільного інтернету – від 0,35 грн, SMS-повідомлення – від 1 грн.
Нові послуги «Простий роумінг» та «Комфортний роумінг» у якості альтернативи звичайним тарифам можуть замовити всі абоненти Київстар: передплаченої та контрактної форми обслуговування (фізичні та юридичні особи). Перевага нових послуг у тому, що абоненти оплачують їх лише один раз на весь час подорожі, а не кожного дня за окремий пакет хвилин чи мегабайтів.

«Простий роумінг» підійде абонентам, котрі планують подорож тривалістю від одного тижня до місяця. Сплативши 1000 грн, вони отримають 500 грн на бонусний рахунок для оплати послуг за спеціальними, значно меншими тарифами. Наприклад, в Польщі 1 мегабайт мобільного інтернету буде коштувати всього 0,1 грн. Відповідно, можна скористатися 5000 Мб. У порівнянні зі звичайними тарифами для абонентів передплати (0,35 грн/Мб) – економія 750 грн.

«Комфортний роумінг» діє за тими ж умовами, але підключається на постійній основі. Ця послуга буде зручною для тих абонентів, хто подорожує регулярно та на довгий період.
З детальними умовами тарифів та додаткових послуг можна ознайомитися у розділах «Роумінг» та «Роумінг для бізнесу».
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі