Китайська компанія CRCC хоче побудувати в Україні термінал на 5 млн т зернових

Китайська компанія CRCC хоче побудувати в Україні термінал на 5 млн т зернових
Дочірнє підприємство China Railway Construction Corporation розглядає можливість будівництва зернового терміналу в порту Південний.

Як повідомляє НВ Бізнес з посиланням на ЦТС, представники China Road Construction Corporation International Investment обговорили з адміністрацією порту Південний будівництво зернового перевантажувального комплексу вантажообігом 5 млн т на рік.

Раніше представники CRCC проводили зустріч із топ-менеджментом Смарт-Холдингу бізнесмена Вадима Новинського, обговорюючи проект розвитку порту в Очакові, включаючи поглиблення дна й будівництво нової інфраструктури.

Як повідомлялося, в січні 2020 року був підписаний меморандум між Укрзалізницею і CRCC з розвитку залізничної інфраструктури України та залізничних перевезень.

CRCC Group — друга після China Railway Engineering Corporation група в Китаї, яка спеціалізується на розвитку залізничної інфраструктури. Компанія також займається будівництвом тунелів, мостів, швидкісних шосе, аеропортів, портів і т. ін. На внутрішній ринок припадає близько 95% виручки, більше половини зарубіжних контрактів припадає на країни Африки.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі