Кюне + Нагель Швеція продовжує співпрацю з підрозділом Power Tools компанії Bosch в скандинавських країнах

Кюне + Нагель Швеція продовжує співпрацю з підрозділом Power Tools компанії Bosch в скандинавських країнах
Кіста, Швеція, листопад 2016 року - підрозділ Power Tools компанії Bosch, одного з провідних світових постачальників електроінструментів і супутніх продуктів, продовжив контракт на надання логістичних послуги з Кюне + Нагель Швеція ще на п'ять років.

Кюне + Нагель надає послуги складської логістики підрозділу Power Tools компанії Bosch в скандинавських країнах з 2013 року. Послуги включають прийом та розміщення товарів на складі, зберігання і упаковку, відправку, роботу з поверненнями і списання товарів зі складу Кюне + Нагель в Норрчепінгу. Крім того, Кюне + Нагель забезпечує переупаковку і маркування товарів, управління складськими запасами, а також перевірку якості.

«Протягом останніх трьох років Кюне + Нагель надає надійні і високоякісні сервісні рішення. Компанія Bosch потребує надійного обслуговування, для досягнення максимальної ефективності планування та операційної діяльності. Ми впевнені, що ця співпраця буде і надалі сприяти нашому зростанню», - прокоментував Ханнс Мело-Шой, керівник відділу регіонального складського зберігання і транспорту підрозділу Power Tools компанії Bosch.

Хакан Ніден, глава відділу контрактної логістики компанії Кюне + Нагель в скандинавських країнах, заявляє: «Ми раді продовжити успішне партнерство з підрозділом Power Tools компанії Bosch, яке служить ще одним підтвердженням нашої компетентності в складської логістики. Ми прагнемо вдосконалити ланцюжок поставок компанії Bosch, забезпечуючи постійне високоякісне обслуговування, яке найкращим чином відповідає її вимогам ».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі