Кюне + Нагель стала першою компанією, що пройшла сертифікацію Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA)

Кюне + Нагель стала першою компанією, що пройшла сертифікацію Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA)
Шінделлегі, Швецария, січень 2017 року - Мережа експертних фармацевтичних центрів Кюне + Нагель (KN PharmaChain) складається з 86 авіаційних підрозділів, розташованих на всіх континентах. Всі підрозділи пройшли сертифікацію IATA на відповідність стандартам якості авіаційних перевезень фармацевтичної продукції (GxP).

У 2015 році Міжнародна асоціація повітряного транспорту (IATA) ввела сертифікаційний стандарт з обслуговування фармацевтичної продукції - CEIV Pharma. Причинами введення стандарту стали:
1. Підвищення рівня компетентності, а також операційної та технічної підготовки учасників індустрії авіаційної логістики.
2. Необхідність відповідності нормативним вимоги і запитам найбільших світових фармацевтичних компаній.

Стандарт IATA CEIV Pharma гарантує збереження фармацевтичних вантажів при доставці авіаційним транспортом. Для забезпечення такої гарантії IATA проводить тренінги, аудити та атестації, а сертифікація дозволяє відправникам знаходити кваліфікованих постачальників.

Проходження сертифікації відповідає стратегії Кюне + Нагель з проведення аудитів сторонніми організаціями і проводилося для підтримки власних GxP стандартів на високому рівні. Такий підхід щодо забезпечення якості стає цільовим критерієм в індустрії логістики фармацевтичної продукції.

Стандарт CEIV Pharma підтверджує якість роботи системи оцінки ризиків мережі KN PharmaChain. Мережа отримала кілька нововведень:
1. Оцінка ризиків тепер відбувається за маршрутом доставки і розраховується онлайн
2. Стандартні операційні процедури (SOPs) координуються окремою системою з урахуванням норм фармацевтичного відповідності.

Транспортні хаби мережі KN PharmaChain відповідають стандарту WHO TRS957. Є можливість моніторингу доставки вантажів в реальному часі, а служба підтримки працює в режимі 24/7/365. Тому, при необхідності, зв'язатися з фахівцями можна цілодобово.

Мережа KN PharmaChain складається з 170 мультимодальних локацій і є однією з найбільших мереж з перевезення фармацевтичної продукції. Додатково є можливість доставки дорогих вантажів і доставки з дотриманням температурного режиму.

«Ми раді, що стали першим логістичним провайдером, який отримав акредитацію CEIV Pharma для всієї мережі. Це підтверджує високі стандарти KN PharmaChain, яких ми досягли завдяки спільній роботі з IATA. Ми будемо просувати цей стандарт, як в напрямку наших постачальників, так і в напрямку клієнтів», - коментує Марсель Фуджики, Старший Віце-президент напряму« продукт і Послуги Глобальної Авіаційної Логістики »компанії Кюне + Нагель.

«Стратегія компанії Кюне + Нагель по проходженню сертифікації CEIV Pharma демонструє важливість такої програми для індустрії авіаційних вантажоперевезень і фармацевтичної промисловості. Наші спільні зусилля по сертифікації глобальної мережі KN PharmaChain і по інтеграції стандартів IATA CEIV Pharma є визначальними кроками в напрямку розвитку цієї програми по всьому світу. Ми вітаємо Кюне + Нагель з цим досягненням. Це призведе до більш конкурентоспроможного і розвиненого сервісу авіаційних вантажоперевезень для такого життєво важливого сектора глобальної економіки, як фармацевтика», - прокоментував Нік Карін, Старший Віце-президент IATA, відповідальний за роботу з аеропортами, обслуговуванням пасажирів, вантажоперевезеннями та безпекою.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі