Кюне + Нагель Україна успішно пройшла сертифікацію WHO GDP for Pharmaceutical Products

Кюне + Нагель Україна успішно пройшла сертифікацію WHO GDP for Pharmaceutical Products
Київ, Україна, червень 2017 - Кюне + Нагель Україна зміцнює позиції на ринку логістики фармацевтичних препаратів. Компанія успішно пройшла сертифікацію WHO GDP for Pharmaceutical Products і підтвердила високий рівень якості послуг з доставки фармацевтичної продукції.

У січні 2017 року авіаційний департамент Кюне + Нагель Україна успішно пройшов сертифікацію мережі послуг з доставки фармацевтичної продукції KN PharmaChain. Сертифікація підтверджує відповідність міжнародним вимогам і стандартам дистриб'юторської практики фармацевтичної продукції Міжнародної Організації Охорони здоров'я.

Проходження Кюне + Нагель сертифікації Міжнародної асоціації повітряного транспорту по обслуговуванню фармацевтичної продукції IATA CEIV Pharma почалося ще в листопаді 2016 року. Даним сертифікатом авіаційний департамент підтверджує відповідність всім міжнародним стандартам дистриб'юторської практики WHO GDP for Pharmaceutical Products на всіх етапах логістичного ланцюжка по доставці фармацевтичної продукції авіаційним транспортом.

Проходження сертифікації WHO GDP for Pharmaceutical Products і IATA CEIV Pharma демонструє прагнення Кюне + Нагель до поліпшення сервісу в індустрії авіаційних вантажних перевезень і фармацевтичної промисловості. Відповідність послуг логістичного провайдера міжнародним стандартам дистрибуції медикаментів - важлива перевага для виробника. Це гарантує доставку медикаментів з дотриманням температурного режиму, стану і якості, які були заплановані виробником.

«Усвідомлення своєї відповідальності і ролі в ланцюжку поставок відрізняють одного провайдера від іншого. При роботі з фармацевтичними вантажами, впровадження стандартів GDP (Good Distribution Practice) і CEIV Pharma є показником якісного рівня перевізника. Імплементація вимагає багато зусиль, ресурсів і бажання. Цим і визначається професіоналізм логістичного провайдера. Впроваджуючи стандарти GDP (GxP) ми намагаємося застосовувати новітні технології та розробки для інформування, моніторингу та контролю температури вантажу в дорозі», - прокоментував Андрій Криворотов, директор авіаційного департаменту Кюне + Нагель Україна.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі