Кюне + Нагель відкриває нову філію в Великобританії

Кюне + Нагель відкриває нову філію в Великобританії
Лондон (Великобританія), квітень 2017 - компанія Кюне + Нагель зміцнює портфоліо послуг для нафтогазової галузі і відкриває спеціалізований Європейський центр в Абердіні.

Центр площею 11 000 квадратних метрів введений в експлуатацію з кінця березня 2017 року. Новий комплекс розташований в поруч з аеропортом і гаванню Абердін. У новому центрі Кюне + Нагель надаватиме послуги з доставки вантажів морським, авіаційним та автомобільним транспортом, а також інтегровані рішення для нафтогазової галузі. Завантаження контейнерів і перевезення по Північному морю, які раніше виконували субпідрядниками, тепер будуть надаватися компанією Кюне + Нагель.

Завдяки вигідному розташуванню і з'єднанню з Північним морем, Абердін - основна точка доступу Європи до Нафтогазовій галузі. Завдяки цьому в Абердін здійснює експортні поставки на глобальному рівні і вважається спеціалізованим нафтогазовим центром Європи.

«Комплексні завдання логістики для нафтогазової галузі вимагають ретельно опрацьованих рішень. У зв'язку з цим, наш новий філіал в місті Абердін дозволить клієнтам отримувати розширений комплекс послуг. Це є першопричиною зміцнення нашої глобальної мережі послуг для нафтогазової індустрії», - сказав Маркус Беннетт, Генеральний директор компанії Кюне + Нагель в Великобританії.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі