КОМЕРЦІЙНІ РОБОТИ LG ОСЕЛЯТЬСЯ У НАЙБІЛЬШОМУ АЕРОПОРТУ КОРЕЇ

КОМЕРЦІЙНІ РОБОТИ LG ОСЕЛЯТЬСЯ У НАЙБІЛЬШОМУ АЕРОПОРТУ КОРЕЇ
Роботи LG виконуватимуть функцію інформаційних центрів для туристів.

СЕУЛ, 24 липня 2017 р. — У лютому наступного року Південна Корея прийматиме Олімпійські ігри. Готуючись до найбільшої зимової спортивної події в історії країни, LG Electronics (LG) удосконалює автоматизовані послуги для туристів, які прибувають через головні повітряні ворота країни ‒ міжнародний аеропорт Інчхон (IIA). 21 липня LG ввела в експлуатацію моделі робота-гіда Airport Guide Robot, а також робота-прибиральника Airport Cleaning Robot. Робот-гід, переміщаючись аеропортом, за потреби відповість на запитання пасажирів. У свою чергу, робот-прибиральник забезпечить бездоганну чистоту підлоги.

LG забезпечить своїми пристроями один із найбільших і найбільш завантажених аеропортів світу. Таким чином, компанія зможе надавати послуги майже 57 млн. пасажирів щорічно. Незважаючи на те, що офіційно роботи взялися за виконання своїх обов'язків 21 липня, вони використовувалися в аеропорту в тестовому режимі ще з лютого. Інженери LG налагоджували роботу роботів протягом останніх 5 місяців, поліпшуючи продуктивність на основі даних і відгуків, отриманих під час випробувального періоду.

Оснащений фірмовою програмою розпізнавання голосу LG, робот-гід розуміє чотири найбільш часто використовуваних пасажирами мови: корейську, англійську, китайську та японську. Пристрій здатний зрозуміти запитання і відповісти на нього. Він підключається до центрального сервера аеропорту та може надати інформацію про початок посадки, розташування ресторанів, магазинів тощо. У робота-гіда також є функція швидкого сканування посадкового талона, тому він може супроводжувати пасажира, який спізнюється або заблукав, до виходу на посадку.

За аналогією з пилососами для дому LG HOM-BOT робот-прибиральник використовує технології очищення і всмоктування сміття, що вже зарекомендували себе, а також систему автономної навігації та ідентифікації перешкод. Цей пристрій здатний знаходити зони, які потребують частого прибирання, зберігати їхні місця розташування в своїй базі та розраховувати найбільш ефективні маршрути до них.

LG розвиває і розширює напрям комерційної робототехніки, вбачаючи в ньому великий потенціал. Нині напрям складається з двох відділів, домашньої та комерційної техніки. Роботи для дому ‒ це відомі пилососи HOM-BOT і нова модель Hub Robo. Робототехніка для бізнесу представлена пристроями, що були спеціально розроблені для обслуговування громадських місць, таких як аеропорти, готелі та банки.

«LG постійно працює над удосконаленням технологій для робототехніки, таких як навігація, розпізнавання голосу, обробка природного усного мовлення і, звичайно ж, навчання DeepThinQ, ‒ говорить Сон Де-Хен, президент компанії LG Home Appliance & Air Solutions. ‒ Саме ці технології і постійні інновації зроблять LG першопрохідцем на шляху до четвертої промислової революції».
# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі