Компанія АББ допомагає забезпечувати стабільне постачання електроенергії для «парадних дверей» Мехіко

Компанія АББ допомагає забезпечувати стабільне постачання електроенергії для «парадних дверей» Мехіко
Бульвар Пасео-де-ла-Реформа отримує капітальний ремонт електромережі за допомогою розподільчих пристроїв Elastimold® та інтелектуальних електронних пристроїв від АББ

Пасео-де-ла-Реформа – знакові «парадні двері» Мехіко – невдовзі отримає поштовх з-під землі за допомогою обладнання Elastimold® та платформи ABB AbilityTM.

Компанія АББ, що працює через місцевого дистриб’ютора Consorcio AMESA, отримала контракт вартістю 6,4 млн. дол. США на встановлення 62 розподільчих систем Elastimold® вздовж вулиці довжиною 9,1 милі. Вважається, що системи Elastimold® не потребують обслуговування, оскільки не містять масла та газу для моніторингу або техпідтримки. Ці системи управляються інтелектуальними електронними пристроями REC670, що працюють за допомогою платформи ABB AbilityTM , для автоматичної маршрутизації та моніторингу системи.

Цей проект замінить інфраструктуру енергопостачання, якій вже 70 років, стабільними вимикачами у підземних приміщеннях, які здатні забезпечити надійніше постачання електроенергії в цьому районі.

Спроектований імператором Максиміліаном у 60-ті роки ХІХ ст., щоб конкурувати з величними бульварами Європи, сьогодні Пасео-де-ла-Реформа – місце, де стоять найвищі башти та найважливіші установи столиці. Розподільче обладнання АББ є частиною проекту Comisión Federal de Electricidad вартістю 150 млн. дол. США, що має підвищити стабільність постачання електроенергії для споруд, розташованих вздовж вулиці, що вимагають обробки великих обсягів даних – банківських будівель, державних установ та офісів компаній.

«Comisión та її підрядників привабило те, що розподільче обладнання Elastimold від АББ не вимагає обслуговування, разом з продемонстрованими можливостями пристроїв REC670, – зазначив Анхель Мартінес, директор з маркетингу продукції мексиканського відділення Встановлення обладнання бізнес-напряму «Обладнання для електрифікації» компанії АББ. Це відділення працювало разом з бізнес-напрямом компанії «Електричні мережі», щоб вперше об’єднати два пристрої для великого продажу в країні, а потім співпрацювало з Consorcio AMESA, щоб продемонструвати обладнання для CFE.

«Ми були раді співпрацювати з АББ в цьому проекті, оскільки ми відчували підтримку їхньої команди та високу якість їхньої продукції, – зазначила Габріела Гарсія, директор компанії Consorcio AMESA. – Це відображає, чому компанія АББ має такий великий вплив по всьому світу».

Успішна реалізація розподільчих пристроїв та обладнання для управління для проекту Пасео-де-ла-Реформа відображає здатність різних бізнес-напрямів АББ інтегрувати їхні зусилля для постачання основним клієнтам найбільш довершене обладнання.

Розподільчі системи – це транспортні колії розподілу електроенергії. Вони забезпечують маршрути для передачі електроенергії з одної частини системи до іншої – наприклад, з головної розподільчої лінії до низки окремих будинків та споживачів. В залежності від їхньої конструкції, розподільчі пристрої від АББ можуть комутуватись автоматично, дистанційно або вручну у разі виникнення великих несправностей, таких як несправність підземних кабелів або пошкодження обладнання, щоб несприятливі умови можна було ізолювати та відновити постачання електроенергії в різних частинах системи. Вони можуть також зачинити частини системи розподілу електроенергії для здійснення ремонту або модернізації, або зміщення джерела розподілу енергії, або з будь-якої іншої причини.

Більшість традиційних та застарілих розподільчих систем використовують газову або масляну ізоляцію для запобігання утворення електричної дуги всередині обладнання. Проте, цей матеріал може з часом піддатися витокам або псуванню, отже, він вимагає планових перевірок та технічного обслуговування. У розподільчому обладнанні Elastimold® використовується геніальна конструкція, яка інкапсулює вакуумну камеру вимикача у гумову ізоляцію EPDM з твердим діелектриком, що не потребує обслуговування. Це забезпечує роботу під високою напругою та здатність протистояти утворенню електричної дуги, що не змінюється та не погіршується з часом.
Крім того, що конструкція розподільчого обладнання Elastimold® від АББ не потребує обслуговування, воно також може працювати під водою.

Пристрої REC670, які працюють на платформі ABB AbilityTM , є ключовими складовими систем, що широко відомі як «розумна електромережа». Вони розроблені та запрограмовані так, щоб швидко та автоматично направляти електроенергію навколо несприятливих умов, таких як пошкодження ліній або відмови обладнання, та забезпечувати критично важливу надійність та стабільність для місцевої системи розподілу електроенергії. Також існує можливість керувати ними або моніторити їх дистанційно або локально на місті.

Проектувальник Пасео-де-ла-Реформа, імператор Максиміліан, був останнім європейцем, що претендував на панування над країною. Незабаром вулиця отримала сучасне ім’я, що перекладається як «Проспект реформ», на честь того, що президент Беніто Хуарес скинув імператора та назавжди повернув народу Мексики контроль над власною країною.

Сьогодні на цій вулиці проходять найбільші протестні акції, демонстрації та святкування в країні. На її перехрестях розташовані пам’ятки історії Мексики від Колумба до знакового Ангела незалежності. Тут також розташована найвища будівля міста – Torre Reforma.

«Проект «Реформа» відзначить 300-те встановлення в країні розподільчої системи Elastimold® з твердим діелектриком, – зазначив Мартінес. – Включаючи критично важливі об’єкти, такі як Об’єднаний конгрес Мексики, штаб-квартира Національного банку Мексики, міжнародний аеропорт імені Беніто Хуареса, Національний палац та резиденція президента – Лос Пінос. Останній проект відзначає першу велику повністю інтегровану систему, де пристрої АББ REC670 поєднані з розподільчим пристроєм з твердим діелектриком Elastimold®».

Загалом, доля АББ в цьому проекті включатиме 50 багатофункціональних розподільчих систем з твердим діелектриком середньої напруги Elastimold®, 12 автоматичних розподільчих систем з твердим діелектриком швидкої передачі середньої напруги Elastimold®, з відповідними системами управління від АББ.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі