Компанія АББ надає безпрецедентний захист від стрибків напруги

Компанія АББ надає безпрецедентний захист від стрибків напруги
Невеличкий пристрій захищає електричне обладнання, зберігаючи мільйони доларів, запобігаючи незапланованим або непередбачуваним відключенням
Прилад QuickSafe
Компанія АББ запустила прилад QuickSafe® для захисту від стрибків напруги (ПЗСН) нового покоління. Прилад поєднує запатентовану технологію термічного відключення від компанії АББ з її проривною новою інтегрованою резервною системою безпеки для забезпечення електричного обладнання – включаючи установки, критично важливі для дата центрів, лікарень та банків – постійно захищаючи їх від ушкоджень, які в іншому випадку можуть бути викликані стрибками напруги в електричній мережі.
ПЗСН захищають електричне обладнання від швидкоплинних стрибків напруги спричинених операціями в енергетичній системі або спалахом. Їх використовують у величезних кількостях у промисловості та у житлових приміщеннях. Потужні стрибки напруги буквально плавлять напівпроводникові схеми та компоненти, але навіть невеликі стрибки напруги, що повторюються багато разів, спричиняють пошкодження і можуть призвести до втрати безцінних даних, що зберігаються.
Зазвичай ПЗСН забезпечують багаторазовий захист системи протягом життєвого циклу, але оскільки загроза глобального потепління може збільшити спалахи на більше, ніж 50 відсотків до кінця століття (згідно дослідження Університету Каліфорнії), тривалість їхнього терміну експлуатації може бути менше, ніж передбачалося. У багатьох установках, таких як у будівлі Empire State building у Нью-Йорку, вже трапляється близько 100 спалахів на рік, а іноді навіть по 50 спалахів за один день, а прилад QuickSafe від АББ пропонує вищій рівень безпеки.
Життєвий цикл ПЗСН варіюється у залежності від розміру та частоти стрибків напруги, яки на нього впливають, що робить непередбачуваним час його заміни. Зазвичай, якщо термін служби закінчується до того, як його замінять, то обладнання, яке він захищає, залишається у вразливому становищі.
Керівник бізнес-напряму «Обладнання для електрифікації» Тарак Мехта зазначив: «Частиною нашої стратегії «Наступний рівень» є зосередженість на постійних інноваціях; для нашого бізнесу ми концентруємося на тому, як ми можемо поліпшити захист людей та обладнання за допомогою наших технологій. З нашим приладом для захисту від стрибків напруги QuickSafe інновації стають простими, але геніальними, технологія резервної безпеки, що включає два електронних компоненти в одному приладі, у порівнянні до стандартного тільки одного у приладі».
У новому ПЗСН QuickSafe індикатор показує, який компонент потребує заміни, надаючи можливість обслуговуючому персоналу легко визначити та безпечно замінити ушкоджений компонент, у той час, коли другий компонент продовжує захищати обладнання. З такою резервною системою, ризик того, що прилад залишиться без захисту, усунено, що дозволяє операторам планувати необхідні заміни ПЗСН у зручний час з мінімумом перебоїв у роботі або сервісі, або зовсім без них.
«Стрибки напруги можуть бути потужними, або мізерними. Природа генерує найвидовищніші з них у формі блискавки. Але, скоріше за все, ушкодження від стрибку напруги, з яким ви стикнетеся, буде не таким очевидним, та може бути спричинено вашим постачальником електрики, вашим власним обладнанням, іншим обладнанням у вашій будівлі, або іншими периферійними джерелами, – додав Мехта. – Не важливо, який розмір або джерело вони мають, оскільки бажання зменшити розмір електронних приладів постійно збільшується, вплив стрибків напруги може бути катастрофічним».

Про компанію АББ

Компанія АББ (www.abb.ua) – лідер з технологій для енергетики та автоматизації. Технології АББ дозволяють енергетичним, промисловим і транспортним компаніям підвищувати свою продуктивність, знижуючи при цьому негативний вплив на довкілля. Компанія АББ працює у майже 100 країнах світу і нараховує близько 135 000 співробітників. В Україні компанія АББ розпочала роботу в 1992 році. Сьогодні в офісах АББ у Києві, Запоріжжі та Львові працюють понад 140 співробітників.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі