Компанія АББ отримала замовлення на тягове обладнання для розширення залізничних парків США та Європи

Компанія АББ отримала замовлення на тягове обладнання для розширення залізничних парків США та Європи
Тягові технології АББ підвищуватимуть енергоефективність операторів залізниць та скорочуватимуть викиди вуглецю

Компанія АББ отримала замовлення вартістю понад 140 млн. дол. США від швейцарського виробника поїздів, компанії Stadler, на постачання новітнього тягового обладнання для поїздів і локомотивів у США та кількох країнах Європи. Замовлення були зроблені у другому кварталі 2019 року.

У США замовлення включає тягові перетворювачі для 19 двоповерхових потягів компанії Caltrain, щоб задовольнити прогнозоване зростання попиту на перевезення у районі затоки Сан-Франциско. Нові потяги з обладнанням АББ допомагатимуть забезпечувати кращій сервіс, швидше сполучення та більш екологічно системне обслуговування пасажирів.

Замовлення включають високоефективні тягові трансформатори та тягові перетворювачі АББ для 27 регіональних потягів норвезького державного оператора пасажирського транспорту Norske Tog (NT). 14 нових поїзних комплектів оснащені бортовими системами накопичення енергії від АББ, які підвищують енергоефективність та роблять парк більш екологічно системним.

У Німеччині тягові перетворювачі, останнього покоління, встановлені на даху, та сухі тягові трансформатори будуть встановлені на 64 нових поїздах FLIRT (Fast Light Innovative Regional Train) для мереж S-Bahn у Ганновері. Перетворювачі базуються на запатентованій багаторівневій конфігурації та створені за допомогою останньої технології напівпровідників. Подібне тягове обладнання також буде встановлене на 12 нових поїздах компанії FLIRT для швейцарського оператора Schweizerische Südostbahn (SOB). Комплекти поїздів, що працюють на енергосистемі АББ, обслуговуватимуть регіональні та довгі міжміські маршрути.

Іспанська філія компанії Stadler у Валенсії замовила тягові перетворювачі та тягові трансформатори для 15 локомотивів, що працюватимуть у різних країнах, включаючи Францію, Німеччину та Іспанію. Крім того, було замовлено тягове обладнання для нового залізничного транспорту для інших європейських операторів в Італії та Словаччині.

«У партнерстві зі Stadler ми вже понад 17 років успішно інтегруємо нові технології для сучасних потягів, – зазначив Мортен Віорд, голова бізнесу АББ «Електропривод». – Дуже компактна та легка тягова технологія АББ робить поїзди більш енергоефективними, покращує експлуатаційні показники та збільшує простір, щоб підвищити комфорт пасажирів».

АББ має багаторічну історію надання інноваційних енергоефективних технологій для залізничної галузі, виробництва та обслуговування всіх компонентів та підсистем у міських, міжміських та високошвидкісних мережах для залізничної інфраструктури та рухомого складу. АББ також забезпечує сервісну підтримку протягом всього життєвого циклу, включаючи техобслуговування та модернізацію своєї великої глобальної бази встановленого обладнання.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі