Компанія АББ отримала замовлення вартістю 18 млн. дол. США на трансформатори для Indian railways

Компанія АББ отримала замовлення вартістю 18 млн. дол. США на трансформатори для Indian railways
АББ постачатиме тягові трансформатори для найпотужніших пасажирських електролокомотивів

Компанія АББ отримала замовлення вартістю близько 18 млн. дол. США від компанії Indian Railways на постачання тягових трансформаторів. Ці трансформатори розроблені спеціально для електричного локомотиву типу WAP-7. Локомотив потужністю 6000 кінських сил може приводити у рух 24 вагони зі швидкістю до 140 км на годину.

Цей проект є частиною ініціативи компанії Indian Railways «Mission Electrification», що спрямована на переведення додаткових 24 000 км залізниць з викопного палива на електричну тягу. Ця стратегія також має на меті підвищення енергоефективності завдяки залученню високоякісного обладнання та сприянню збільшенню використання електроенергії з відновлюваних джерел у роботі залізниць.

«Ми пишаємося тим, що розширюємо довгострокові відносини з компанією Indian Railways та сприяємо електрифікації залізничної мережі країни. Ці трансформатори були розроблені спеціально, щоб забезпечити найвищі рівні продуктивності та ефективності», – зазначив Лоран Фавр, керівник бізнес-юніту з трансформаторів, що є частиною бізнес-напряму «Енергетичні мережі» компанії АББ.

Трансформатори будуть вироблятися на заводі АББ у місті Вадодара, штат Гуджарат.

Трансформатори АББ забезпечують електроенергією понад половину електричних локомотивів та потягових складів світу, і більшість виробників потягів та операторів залізниць покладаються на них. Тягові трансформатори від АББ компактні, легкі та надзвичайно надійні. Окрім рішень для локомотивної тяги, АББ пропонує портфоліо різноманітних рішень для залізничного та міського транспорту, включаючи перетворювальні підстанції статичної частоти, системи якості електрозабезпечення, системи управління мережею ABB AbilityTM , системи рекуперації та зберігання енергії, системні дослідження та моделювання енергопостачання динамічної тяги на основі потужних програмних засобів.
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі