Компанія АББ отримала замовлення вартістю 30 млн. дол. США на зміцнення енергетичної інфраструктури Іраку

Компанія АББ отримала замовлення вартістю 30 млн. дол. США на зміцнення енергетичної інфраструктури Іраку
Підстанція підключить нову електростанцію біля Басри до національної електромережі

Компанія АББ отримала замовлення на поставку та встановлення підстанції на електростанцію Rumaila на 3 000 мегават (МВт), розташовану у регіоні Басра у південному Іраку. По завершенні, електростанцію буде експлуатувати компанія Shamara Holding Group (SHG), один з найбільших приватних промислових конгломератів Іраку та незалежний виробник електроенергії. Очікується, що електростанція Rumaila збільшить потужність генерації електроенергії приблизно на 20%, що вирішить гострий дефіцит електроенергії, який перешкоджає економічному зростанню в країні. Замовлення було зроблено у ІІ кварталі 2017 року.

3 000 МВт з електростанції Rumaila додадуть до теперішньої генерації електроенергії в Іраку, що складає 13 000 МВт. Це не відповідає попиту під час пікових навантажень в країні у приблизно 23 000 МВт. Ірак компенсує свій великий попит на електроенергію та низьку спроможність її постачати за допомогою розподілу навантаження. Це означає, що 34 млн. громадян країни мають доступ до електроенергії тільки близько 15 годин на добу. Поява нових генераторних установок дозволить збільшити постачання електроенергії та підтримає економічне зростання.

Компанія АББ спроектує, виробить та поставить розподільчу підстанцію з повітряною ізоляцією (AIS) на 400 кВ, яка буде оснащена сучасними технологіями від АББ. Підстанція також буде обладнана сучасними системами цифрового управління, захисту та телекомунікацій.

«Наша передова підстанція допоможе забезпечити цей регіон надзвичайно необхідною електроенергією, завдяки підвищенню пропускної здатності та зміцненню енергетичної інфраструктури Іраку, постачаючи споживачам таку необхідну електроенергію, – зазначив Клаудіо Факін, керівник бізнес-напряму «Енергетичні мережі» компанії АББ. – Цей проект доповнює нашу велику базу встановленого обладнання в цьому регіоні та підтримує спрямованість нашої стратегії «Наступний рівень» на ринки, що розвиваються».

Компанія АББ – провідний в світі постачальник підстанцій з рівнем напруги до 1 100 кВ. Ці підстанції дозволяють ефективну та надійну передачу та розподіл електроенергії з мінімальним впливом на довкілля для енергетичних компаній, промисловості та комерційних споживачів, а також для таких галузей, як залізниці, міський транспорт та генерація електроенергії з відновлюваних джерел.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі