Компанія АББ отримала замовлення вартістю 40 млн. дол. США на зміцнення електромережі Індонезії

Компанія АББ отримала замовлення вартістю 40 млн. дол. США на зміцнення електромережі Індонезії
Модернізація та розширення електростанції значно збільшує постачання екологічно чистої електроенергії в район Джакарти та її передмість

Компанія АББ отримала замовлення вартістю понад 40 млн. дол. США від консорціуму, до складу якого входить компанія Doosan Heavy Industries та державна будівельна компанія PT Hutama Karya, на модернізацію та розширення електростанції комбінованого циклу Muara Tawar на Західній Яві, Індонезія. Цей інноваційний проект додасть в національну електромережу 650 мегават (МВт) електроенергії. Замовлення було зроблено в четвертому кварталі 2017 р.

З метою підвищення ефективності електростанції та забезпечення екологічно чистою електроенергією району міста Джакарта та його передмість, теперішній газовий генератор на 1 150 МВт буде перетворений на енергоблок комбінованого циклу на 1 800 МВт.

Енергоблок комбінованого циклу використовує як газові, так і парові турбіни, щоб виробляти більше електроенергії з того самого палива, ніж традиційний генератор простого циклу. Відпрацьоване тепло від газової турбіни направляється на парову турбіну, розташовану поруч, яка генерує додаткову електроенергію. Цією електростанцією управляє державна енергетична компанія Індонезії PT Perusahaan Listrik Negara (PLN).

Індонезія – четверта за населенням країна в світі і одна з найшвидше зростаючих економік в Азії. Це підсилило потребу в електроенергії, і, за прогнозами PLN, між 2015 та 2025 роками, попит зростатиме близько на 8,5% щороку. У відповідь на це уряд окреслив план підвищення потужності генерації електроенергії на 35 000 мегават (МВт) протягом 2015-2019 рр.

Індонезія прагне підключити до національної електромережі 99,7% домогосподарств до 2025 року, що вимагатиме додаткової потужності генерації електроенергії у понад 80 гігават (ГВт). Країна також планує досягти 23% електроенергії з відновлюваних джерел в своїй енергетичній структурі до 2025 року. Модернізація Muara Tawar та її перетворення на електростанцію комбінованого циклу значною мірою сприятиме досягненню цієї мети.

«АББ має давню присутність, зростаючу зону впливу та перевірену репутацію в Індонезії, і ми раді зробити свій внесок в подальший розвиток енергетичної інфраструктури країни, сприяти зростанню її економіки та слугувати її мешканцям, – зазначив Клаудіо Факін, керівник бізнес-напряму «Енергетичні мережі» компанії АББ. – Ми пишаємось участю в цьому інноваційному проекті, який підтримує наше прагнення до створення більш потужних, інтелектуальних та екологічно чистих електромереж».

В рамках комплексного проекту «під ключ», компанія АББ відповідає за проектування, виробництво, встановлення та введення в експлуатацію допоміжних компонентів та додаткових систем електростанції. АББ також поставить Розподільчу підстанцію з повітряною ізоляцією на 500 кіловольт (кВ). Серед ключового обладнання, що постачатиметься – автоматичні вимикачі генератора, розподільчі пристрої середньої та низької напруги, а також трансформатори та захисне обладнання.

Нещодавно АББ відкрила нове підприємство з виробництва розподільчих пристроїв високої напруги у місті Тангеранг на околиці Джакарти. Це є частиною продовження розширення зони впливу АББ в країні, включаючи відкриття тут нового заводу для обладнання на середню напругу у 2015 році.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі