Компанія АББ відкрила завод тягових трансформаторів у ПАР

Компанія АББ відкрила завод тягових трансформаторів у ПАР
Новий завод АББ в Йоганнесбурзі зміцнює центр компанії в Африці та підтримує потребу в екологічно системному транспорті, що наразі зростає

Сьогодні АББ представила свій новий завод з виробництва тягових трансформаторів поруч зі штаб-квартирою компанії у Лонгмедоу, Йоганнесбург. Виконавчий директор компанії АББ Ульріх Шпісхофер відкрив новий завод разом з Генеральним директором Департаменту торгівлі та промисловості Лайонелом Октобером.

«Компанія АББ пишається цим новим заводом тягових трансформаторів у Південній Африці, що підтверджує нашу філософію розміщення виробничих потужностей поруч з нашими клієнтами, – зазначив Ульріх Шпісхофер, виконавчий директор АББ, під час урочистого відкриття. – Це підтверджує акцент нашої стратегії «Наступний рівень» на зміцненні присутності компанії в Африці та підтримує наше прагнення до екологічно системного транспорту».
Цей завод вироблятиме тягові трансформатори, що допоможуть забезпечувати енергією поїзди та підтримувати зростаючу залізничну мережу Південної Африки. Тягові трансформатори забезпечують живленням на безпечних напругах основні функції поїздів, такі як тяга, гальма, освітлення, опалення та вентиляція, а також інформування пасажирів, сигналізація та зв’язок.

Очікується, що до кінця 2017 року на заводі площею 2 450 м2 працюватимуть 60 людей, а першим великим замовленням, що виконуватиме нове виробництво, буде постачання тягових одиниць для 240 електровозів Bombardier. Місцеве виробництво цих тягових одиниць відповідає вимогам уряду ПАР щодо місцевих закупівель та зайнятості.

З 2012 року ПАР інвестувала в розвиток своєї залізничної мережі, що дає можливість пожвавити економіку, створити нові робочі місця та підтримати перехід від автомобільного до залізничного транспорту як для пасажирських так і для вантажних перевезень. Розширення мережі залізниць країни також сприятиме планам ПАР стати ключовим логістичним центром Африки на південь від Сахари.

Компанія АББ має більше 130 років досвіду у виробництві тягових трансформаторів, які забезпечують живленням більше половини електровозів та поїздів у світі. Прагнучі до інновацій, АББ нещодавно запустила Effilight®, свій тяговий трансформатор наступного покоління, який використовує запатентовану високотехнологічну конструкцію, що може знизити кількість необхідного масла до 70%, без шкоди для функціональності. Щоб задовольнити більші потреби в енергоефективності, АББ оптимізувала конструкцію для зниження втрат навантаження на 25% у порівнянні до класичного трансформатора такої самої ваги.

Компанія АББ працює у 23 країнах Африки та має близько 5 000 співробітників на цьому континенті. Як компанія-лідер з технологій для енергетичних компаній, промисловості, транспорту та інфраструктури по всьому світу, АББ підтримує зростання Африки інноваційними рішеннями, спрямованими на вирішення місцевих завдань, від доступу до електрики до розвитку промисловості та екологічно системного транспорту. Частиною прихильності АББ Африці, є надання компанією стипендій та стажувань для талановитих інженерів, які потребують фінансової підтримки для завершення навчання. Обсяг щорічних продажів АББ в Африці складає близько 1,5 млрд. дол. США, виробничі операції ведуться в Єгипті та ПАР.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі