Компанія АББ встановить сонячні інвертори на 750 залізничних вокзалах Індії

Компанія АББ встановить сонячні інвертори на 750 залізничних вокзалах Індії
Компанія АББ встановить сонячні інвертори на 750 залізничних вокзалах у північній Індії, щоб знизити залежність від традиційних джерел енергії. Компанія Indian Railways, яка управляє однією з найбільших залізничних мереж у світі, щороку перевозить більше 8 млрд. пасажирів

Ці 750 вокзаліврозташовані на напруженій частині мережі на півночі Індії. Це один з найбільш завантажених залізничних коридорів світу. Нещодавно компанія АББ досягла відмітки у 5 ГВт потужності встановлених сонячних інверторів, які забезпечують близько 40% сонячної енергії Індії, що складає приблизно 13 ГВт.
Сонячні інвертори від АББ для цього проекту – серії TRIO таPVI – мають діапазон потужності від 5 кВт до 50 кВт у залежності від розміру вокзалу, і в рамках підключених рішень ABB AbilityTM, клієнт може забезпечити безперервну роботу завдяки сервісам дистанційного управління. Вони будуть частиною сонячних установок, які встановлює компанія Azure Power. АББ відкрила завод з виробництва сонячних інверторів в Індії у 2012 році і наразізабезпечує приблизно 40% сонячних установок в країні. Сонячні інвертори від АББ широко використовуються у транспортній галузі, наприклад, вони встановлені в аеропорту Кочі – першому в світі аеропорту, якій повністю працює на сонячній енергії.

«Компанія Azure Power має чудові рішення сонячної енергетики для встановлення на дахах для клієнтів в галузі інфраструктури, комерції та промисловості в містах по всій Індії, для зниження їхніх витрат на електроенергію та досягнення цільових показників скорочення викидів парникових газів (ПГ). Ми раді співробітничати з компаніями АББ та Indian Railways у скороченні викидів ПГ завдяки застосуванню сонячної енергії на залізничних вокзалах по всій Індії», – зазначив Індерпріт С Вадва, голова та виконавчий директор компанії Azure Power.
Тропічна північна Індія має благословення – тут багато сонячного світла – 300 сонячних днів на рік. Отже, сонячна енергія є природньою альтернативою електроенергії з традиційних джерел, більша частина якої генерується з вугілля.

«Компанія АББ пишається тим, що є постачальником Azure Power у цьому важливому проекті, – зазначив Джованні Фрассінеті, керівник напряму сонячної енергетики АББ в світі. – Підтримка наших клієнтів та сприяння створенню інфраструктури для енергетики з відновлюваних джерел по всьому світу допомагає досягати цілей бізнесу та урядів щодо підвищення енергоефективності та зменшення викидів. Ми продовжуємо інновації, щоб сприяти успіху наших клієнтів. Реалізація енергетичної еволюції в таких галузях, як транспорт, є частиною стратегії «Наступний рівень» компанії АББ».

Компанія Indian Railways перевозить більше 12 500 поїздів та 23 млн. пасажирів щодня, що дорівнює населенню Австралії. Компанія експлуатує понад 8 000 вокзалів по всій країні і планує створення сонячних електростанцій для забезпечення їх роботи екологічно чистою електроенергією. Мета другого етапу – концепція чистої нульової енергії, коли вся електроенергія генерується та споживається під час операцій. Як повідомляється, наразі потужність генерації електроенергії з відновлюваних джерел Indian Railways становить 36 МВт, і компанія планує підвищити її до 1 000 МВт.

Компанія АББ є провідним в світі постачальником сонячних фотоелектричних інверторів. Асортимент продукції сонячних інверторів АББ має діапазон від 1,2 кВт до 2,3 МВт; від 1,2 кВт до 120 кВт – високовольтні інвертори, оптимізовані для встановлення на дахах житлових, комерційних та промислових будівель, а також для встановлення на землі, а центральні інвертори потужністю до 2,3 МВт ідеальні для економічно ефективних електростанцій потужністю кілька мегават. Основними якостями сонячних інверторів від АББ є висока надійність, ефективність і простота встановлення та обслуговування, якій сприяє функція дистанційного управління завдяки підключенню до цифрового порт фоліо ABB Ability. Частиною цього портфоліо є також рішення для управління електростанцією, включаючи управління захистом навколишнього середовища, програмні засоби а також підтримка протягом всього терміну експлуатації.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі