Компанія Amadeus оголосила про нові призначення у топ-менеджменті в Україні та Південній Європі

Компанія Amadeus оголосила про нові призначення у топ-менеджменті в Україні та Південній Європі
Amadeus в Україні та Молдові офіційно очолив Євген Трофимчук, який змінив позицію керівника відділу продажів і маркетингу на посаду директора. Колишній генеральний менеджер компанії Аліна Крачун, у свою чергу, стала регіональним менеджером Amadeus у напрямі ритейл регіону Південна Європа.

До того як очолити Amadeus в Україні та Молдові, Євген Трофимчук протягом 10 років здобував професійний досвід усередині компанії, пройшовши шлях від акаунт-менеджера до керівника відділу продажів і маркетингу, а його загальний досвід в індустрії становить понад 20 років.

«Сьогодні ми робимо значні інвестиції у рельєф туристичного бізнесу, що змінюється, готуємо нові цікаві рішення для індустрії та вже скоро будемо раді представити чергові інноваційні рішення від Amadeus, – говорить Євген Трофимчук, директор ІП «Амадеус Україна». – Для підтримки конкурентоспроможності в умовах глобалізації нашим клієнтам повинні бути доступні не лише локальні продукти Amadeus, а й вся колосальна база знань і напрацювань, якими ми володіємо, незалежно від географії. Це і є метою глобальної еволюції Amadeus, для досягнення якої компанія відмовляється від підходу, заснованого на географії, переходячи до підходу, орієнтованого на типи бізнесу наших партнерів. Моїм же завданням є забезпечення гармонійної роботи команди в Україні за основними стрімами – онлайн, бізнес-тревел та ритейлу (сегмент традиційних офлайн-агентств, туроператорів, субагентів і консолідаторів) – на локальному ринку».

У свою чергу, Аліна Крачун переходить на посаду регіонального менеджера Amadeus з напряму ритейл регіону Південна Європа, куди разом із Туреччиною, Грецією і Балканами входить Україна, та планує переважну частину свого часу перебувати в Києві.
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі