Компанія Amadeus збільшила свою частку в капіталі Hiberus Travel до 95%

Компанія Amadeus збільшила свою частку в капіталі Hiberus Travel до 95%
Компанія Amadeus оголосила про збільшення до 95% своєї участі в капіталі Hiberus Travel IO Solutions – іспанського постачальника технологічних рішень для індустрії туризму, розташованого в Сарагосі.

Йост Шурінг (Joost Schuring), віце-президент Amadeus IT Group у регіоні EMEA:

«Розвиток міцних партнерських відносин завжди залишався важливим елементом успіху Amadeus. Тому ми раді збільшити нашу частку у компанії Hiberus Travel, яка є постачальником технологій для туроператорів, з 24,88% до 95%. Портфоліо Hiberus Travel охоплює найрізноманітніші потреби сучасних туроператорів. Продукти цієї компанії слугуватимуть відмінним доповненням для наших рішень, що також є вагомою складовою нашої спільної концепції роботи з продавцями тревел-контенту по всьому світу.

На наш погляд, технології Hiberus Travel мають велику цінність. Завдяки їм ми зможемо допомогти туроператорам та іншим продавцям туристичних послуг розширювати свій бізнес. Hiberus Travel відтепер буде відома як Travel IMS, an Amadeus company. Компанія зможе скористатися нашими інвестиціями у Research and Development, сума яких з 2004 року становить 5,7 млрд євро, а також нашою великою географією присутності, яка охоплює понад 190 країн.

Компанія Hiberus Travel відома своїм інноваційним ПЗ для зберігання та управління ресурсами під назвою TravelIO, яке сьогодні використовується провідними туроператорами по всьому світу. Раніше компанією Hiberus Travel володіла Grupo Hiberus Tecnología, що входила в Grupo Henneo, якій відтепер належатиме 5% частка, що залишилася.

Наразі ми працюємо з понад 2000 туроператорів, які формують і прямо або опосередковано продають туристичні пакети мандрівникам. Сьогоднішня угода дозволить нам запропонувати цим клієнтам додаткову підтримку, завдяки чому вони зможуть більш ефективно знаходити необхідний контент. Крім того, угода дозволить їм персоналізувати формування пакетних продуктів і сприятиме подальшому розширенню географії дистрибуції. Понад 30 років ми розвиваємо довгострокові бізнес-відносини, побудовані на довірі. Сьогоднішнє придбання є яскравим підтвердженням того, що ми продовжуємо цю традицію. З нетерпінням чекаємо можливості об'єднати наші зусилля з фахівцями Hiberus, щоб формувати майбутнє туроператорського бізнесу по всьому світу».
________________________________________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі