Компанія Canon оновлює лінійку PIXMA двома багатофункціональними принтерами для дому

Компанія Canon оновлює лінійку PIXMA двома багатофункціональними принтерами для дому
Київ, Україна, 12 липня 2016 р. – Сьогодні компанія Canon анонсує вихід двох нових струменевих БФП – моделей PIXMA E474 і PIXMA E414. Обидва принтери призначені для домашнього використання та чудово справляються з завданнями високоякісного друку документів і фотографій. Компактний і витончений корпус принтерів дозволяє їм стати прекрасним доповненням будь-якої обстановки – студії або домашнього офісу.

При використанні PIXMA E474 і PIXMA E414 фотолюбителі отримують живі та насичені кольори фотографій. Це стало можливим завдяки гібридній системі чорнила Canon на основі барвника та пігменту, що дозволяє друкувати чудові фотографії і чіткий текст у документах. Чорнильні картриджі FINE дають можливість створювати практично незернисті та чіткі знімки, а також відображати найдрібніші деталі. А високопродуктивні чорнильні картриджі дозволяють збільшити обсяг друкованих сторінок.

Принтери, що підключаються, для світу, що підключається

При підключенні до модуля Wi-Fi принтер PIXMA E474 здійснює дистанційний друк з ноутбуків і стаціонарних комп'ютерів, а також смартфонів і планшетів (функція Canon PRINT). А функція хмарного друку дозволяє почати друк навіть у той момент, коли ви перебуваєте поза домом – можна друкувати прямо з соціальних мереж, таких як Instagram, Facebook, і онлайн-сервісів на кшталт Google Drive. Швидко підключити пристрої удома можна за допомогою Access Point – режиму бездротового друку. Для цього немає необхідності знаходитися в єдиній мережі Wi-Fi. Навіть коли вам бракує вільного часу, документи можна відсканувати та направити прямо на мобільні пристрої, щоб ви могли прихопити їх із собою.

Свобода творчості

Принтери PIXMA E474 і PIXMA E414 підтримують ПЗ My Image Garden для Mac або ПК, яке дозволяє групувати всі фотографії за допомогою одного простого у використанні інтерфейсу. В результаті ви отримуєте красиві зображення за лічені хвилини. Також принтери підтримують доступ до CREATIVE PARK PREMIUM – онлайн-сервісу Canon, за допомогою якого можна легко завантажувати ескізи та проекти від відомих професійних художників і фотографів.

За допомогою PIXMA E474 фотолюбителі можуть створювати 5x5-дюймові фотографії, які можна повісити вдома або подарувати друзям і близьким. Також принтери підтримують функцію Easy-PhotoPrint+ для планшетів, ПК і Mac, призначену для зберігання зображення на мобільних пристроях або хмарних сервісах, з шаблонами, такими як вітальні листівки, календарі та інше.

Основні характеристики PIXMA E474:

• Друк зі смартфонів і хмарних сервісів за допомогою додатка Canon PRINT
• Високоякісний друк, копіювання та сканування
• Друк 8 дюймів на хвилину при монохромному режимі, 4 дюймів на хвилину при кольоровому друку
• Модуль Easy-PhotoPrint для друку зображень у різних стилях
• Підключення до модуля Wi-Fi і режим Access Point
• Високопродуктивні чорнильні картриджі для зменшення витрат на друк
Основні характеристики PIXMA E414:
• Високоякісний друк, копіювання та сканування
• Друк 8 дюймів на хвилину при монохромному режимі, 4 дюймів на хвилину при кольоровому друку
• ПЗ My Image Garden
• Увімкнення автоматичного живлення при початку друку
• Режим Quiet Mode («Тихий режим») для зменшення шумів під час роботи
• Високопродуктивні чорнильні картриджі для зменшення витрат на друк


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі