Компанія Canon отримала престижні нагороди EISA Awards 2018

Компанія Canon отримала престижні нагороди EISA Awards 2018
Компанія Canon отримала нагороди від Європейської асоціації журналів з аудіо- та відеотехніки (EISA) за передові камери, об’єктиви та аксесуари

• Камера EOS 6D Mark II отримала нагороду «Найкраща DSLR-камера 2018-2019»
• Камера EOS M50 отримала нагороду «Найвигідніша покупка 2018-2019»
• Об’єктив EF 85mm f/1.4L IS USM – «Найкращий об’єктив з постійною фокусною відстанню для DSLR-камер 2018-2019»
• Спалах Speedlite 470EX-AI – «Найкраще інноваційне рішення у фотоіндустрії 2018-2019»

Київ, Україна, 15 серпня 2018 р. – Компанія Canon Europe отримала престижні нагороди від Європейської асоціації журналів з аудіо- та відеотехніки (EISA) за інноваційні камери, об’єктиви та аксесуари Canon.

Журі асоціації – редактор 53 міжнародних спеціалізованих видань з аудіо- та відеотехніки із 23 країн Європи, а також Австралії, Індії, Канади та США. EISA номінує продукти за передові функції та високі показники продуктивності.

Лі Бонніфейс, маркетинг-директор компанії Canon Europe, коментує: «Ми прагнемо виробляти продукти найвищої якості, які дозволяють фотографам будь-якого рівня постійно вдосконалювати свої навички. Прагнення до розробки інноваційних рішень дозволило компанії Canon займати лідируючі позиції на ринку протягом 80 років історії бренду. Чотири престижні нагороди від EISA – це визнання спрямованості компанії на виготовлення передової продукції, яка забезпечує високу якість зображень ».

Цитати журі EISA про нагороди компанії Canon:

«Найкраща DSLR-камера 2018-2019»: Canon EOS 6D Mark II

Canon EOS 6D Mark – компактна, але потужна DSLR-камера для фотографів-ентузіастів. 26.2-мегапіксельний повнокадровий CMOS-сенсор і процесор обробки зображень DIGIC 7 забезпечують високу якість зображень навіть в умовах слабкого освітлення. Камера поєднує 45-точкову систему автофокусування і вражаючу систему автофокусування Canon Dual Pixel CMOS, які використовуються для візування по екрану та відеозйомки. Сенсорний екран зі змінним кутом нахилу, вперше застосований у повнокадрових камерах Canon, дозволяє легко сфокусуватися на об’єкті зйомки та керувати налаштуваннями меню камери.

«Найвигідніша покупка 2018-2019»: Canon EOS M50

Це невелика, легка і доступна за ціною бездзеркальна камера, яка забезпечує таку ж високу якість зображення, як і більші моделі. Завдяки 24.1-мегапіксельному APS-C сенсору та процесору обробки зображень DIGIC 8 камера робить високоякісні фото і знімає відео у 4K. Сенсорний екран зі змінним кутом нахилу дозволяє легко навести фокус на об’єкт зйомки з будь-кого положення, зверху, знизу, під час зйомки селфі або влогу, просто торкнувшись дисплея для фокусування. Покращене автофокусування Dual Pixel CMOS AF швидко і точно фокусується на 88% області зображення для того, щоб зробити фото і зняти відео в Full HD. Вбудовані модулі Wi-Fi і Bluetooth дозволяють легко передавати зображення на мобільні пристрої та ділитися ними в соціальних мережах.

«Найкращий об’єктив з постійною фокусною відстанню для DSLR-камер 2018-2019»: Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Унікальний об’єктив, який поєднує вбудовану стабілізацію зображення та широку діафрагму. Така комбінація дозволяє робити високоякісні знімки в умовах слабкого освітлення. Об’єктив призначений для професійного користування, захищений від суворих погодних умов, а також оснащений швидкісним та точною автофокусом. Різкість об’єктива покращена порівняно з попередніми 85 мм об’єктивами Canon, в той час як розмитий фон виглядає вражаюче. Це ідеальне рішення для портретних та весільних фотографів, які роблять знімки на DSLR-камери з високою роздільною здатністю.

«Найкраще рішення у фото індустрії 2018-2019»: Canon Speedlite 470EX-AI

Фотоспалах Speedlite значно полегшує роботу фотографа. 470EX-AI автоматично запускає попередні спалахи, щоб визначити, як буде відбиватися світло від стелі або стіни. Так, спалах регулюється залежно від цих умов, його позиція забезпечує м'яке та збалансоване світло. Також фотограф може вручну налаштувати позицію спалаху. Пристрій буде автоматично підтримувати цю позицію, навіть якщо камера повернута. Щоб надати зйомці оптимального освітлення, спалах автоматично увімкнеться з необхідною інтенсивністю навіть при використанні повного керування E-TTL.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі