Компанія Canon представляє довгоочікувану модель EOS 6D Mark II — повнокадрову дзеркальну камеру останнього покоління

Компанія Canon представляє довгоочікувану модель EOS 6D Mark II — повнокадрову дзеркальну камеру останнього покоління
Компанія Canon, світовий лідер в галузі рішень для роботи з зображеннями, представляє довгоочікувану камеру EOS 6D Mark II, що адресована як захопленим аматорам, так і професійним фотографам. Ця повнокадрова дзеркальна камера оснащена новітніми технологіями Canon і створена для фотографів, які прагнуть вийти на новий рівень можливостей.

Камера Canon EOS 6D Mark II, що приходить на зміну моделі EOS 6D, дає широкі можливості для зйомки в різних жанрах — від репортажів в подорожах до портретів. Вона має цілу низку істотних переваг, у тому числі розширені можливості зйомки, додаткові елементи керування і гнучкість при втіленні творчих задумів. Камера EOS 6D Mark II створювалася з урахуванням відгуків власників і пропонує саме ті функції, які дозволять фотографу перевершити самого себе. Новий повнокадровий датчик, процесор DIGIC 7, 45-точкова система автофокусування і технологія Dual Pixel CMOS AF забезпечують найвищу якість зображень, що відповідає вимогам як професійних фотографів, так і аматорів.

Завдяки новому CMOS-датчику з роздільною здатністю 26,2 Мпікс, за якістю зображення і характеристиками камера значно перевершує існуючу модель Canon EOS 6D, а також камери EOS з датчиком APC-S. Широкий динамічний діапазон датчика збільшує доступний інтервал параметрів експозиції і гарантує чудові кадри при яскравому освітленні. Підвищена світлочутливість (ISO 40 000 зі збільшенням до ISO 102 400) дає необхідну гнучкість фотографам-документалістам, дозволяючи отримувати деталізовані знімки навіть пізно вночі. Технології EOS 6D Mark II в поєднанні з новітнім процесором DIGIC 7 забезпечують високу якість зображень без додаткової обробки. Незалежно від того, знімаєте ви вогні північного сяйва або зоряну ніч в саду, «вау-ефект» і оригінальні нові знімки у вашому портфоліо гарантовані.

45-точкова система автофокусування з підтримкою налаштування користувача і поліпшеним відстеженням допоможе власникам EOS 6D Mark II більш точно втілювати свої творчі задуми. Перехід на камеру EOS 6D Mark II дозволить фотографу успішно впоратися зі складними сюжетами, наприклад, з швидкими несподіваними подіями, такими як вихід молодят під дощем конфеті. Крім поліпшеної обробки зображень завдяки процесору DIGIC 7, камера EOS 6D Mark II вміє також прогнозувати рух об'єкта в кадрі і швидко реагувати на нього. При швидкості безперервної зйомки 6,5 кадрів в секунду це відкриває цілу низку нових можливостей. Нова система автофокусування камери EOS 6D Mark II точно фокусується на об'єкті навіть при самому слабкому освітленні — дуже зручна опція для зйомки портретів в світлі дня, що минає.

Знаменита технологія автофокусування Canon Dual Pixel CMOS AF забезпечує ефективне відстеження, а також плавне і швидке фокусування при зйомці відео. Ці функції знадобляться також під час макрозйомки і предметної зйомки з використанням режиму Live View.

EOS 6D Mark II — перша повнокадрова камера EOS з вбудованою системою стабілізації по 5 осях в режимі відео, що компенсує коливання камери при зйомці під час руху і з рук. Сенсорний РК-екран з можливістю регулювання кута нахилу дозволяє змінювати точку фокусування дотиком до екрана і вести зйомку з нестандартних положень — наприклад, над головами людей у натовпі.

EOS 6D Mark II — перша камера Canon, яка одночасно підтримує інтервальний відеозапис з роздільною здатністю 4K і інтервалометр, розширюючи можливості творчої відеозйомки. Використовувати ці технології неймовірно просто, і в поєднанні з режимом 4K вони ідеально підійдуть для створення чудових деталізованих роликів із зоряним небом. Вбудований інтервалометр надає максимальні можливості при редагуванні інтервальних відеозаписів.

Покращені можливості підключення EOS 6D Mark II з використанням Wi-Fi і Bluetooth допомагають завжди залишатися на зв'язку. Гнучкі функції передачі зображень на інтелектуальні пристрої прискорюють робочий процес завдяки простій відправці відзнятого матеріалу. Також є дистанційне керування фото- і відеозйомкою зі смартфона. Це зручно в тих випадках, коли необережний рух камери може налякати об'єкт зйомки — наприклад, завмерлого нерухомого метелика. Вбудований модуль GPS відстежує місце розташування камери, дозволяючи автоматично вести журнал ваших переміщень.

EOS 6D Mark II — ідеальна камера для фотографів, які висувають найвищі вимоги до якості кожного знімка. Точність і технічна досконалість EOS 6D Mark II дозволяють впевнено знімати при будь-якому освітленні, повністю зосередившись на творчій задачі. EOS 6D Mark II — це компактна і легка повнокадрова дзеркальна камера. Вона надійно захищена від пилу і вологи, і тому стане ідеальним супутником для зйомки під час руху. При цьому камера має чудові характеристики і для інших жанрів зйомки. Камера EOS 6D Mark II відкриває своєму власникові дивовижні нові можливості фотографії та забезпечує стабільно високу якість, допомагаючи реалізувати найсміливіші амбіції.

Батарейний блок BG-E21


BG-E21— це спеціальний комплект елементів живлення для камери EOS 6D Mark II, в який можна встановити відразу два акумулятори. Він сумісний з акумуляторами LP-E6N і LP-E6. BG-E21 збільшує тривалість роботи від акумулятора і подвоює кількість можливих знімків. На блоці BG-E21 продубльовані елементи керування, розташовані у верхній правій частині корпусу EOS 6D Mark II. Завдяки цьому ергономіка камери зберігається і при зйомці в портретній орієнтації. Крім того, батарейний блок покращує баланс і робить роботу більш зручною при використанні важких об'єктивів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі