Компанія Circle K зміцнює електромобільну програму високопотужними зарядними станціями від АББ

Компанія Circle K зміцнює електромобільну програму високопотужними зарядними станціями від АББ
Як перша мережа енергетичних станцій у Норвегії, компанія Circle K замовила високопотужні зарядні пристрої для електромобілів від АББ

Норвезька мережа енергетичних станцій, Circle K, підписала контракт з АББ, компанією з інноваційних технологій, орієнтованою на цифрові галузі, на постачання зарядних пристроїв для електромобілів на 175 кВт Terra High Power разом з Terra 54 CJG, зарядними пристроями для електромобілів на 50 кВт, які наразі є найбільш розповсюдженими та надійними встановленими пристроями зарядки для електромобілів на ринку.

«АББ прагне розвивати електричний транспорт. Легкий доступ до швидкої, надійної та ефективної зарядки електромобілів необхідний для того, щоб зробити електромобілі достойною альтернативою також і поза межами великих міст. Circle K має енергетичні станції по всій країні, а інвестуючи у пристрої швидкої зарядки від АББ, вони допомагають знизити поріг для того, щоб більше покупців робили вибір на користь електромобілів», – зазначив Френк Мюлон, керівник всесвітнього бізнес-підрозділу компанії АББ з інфраструктури для зарядки електромобілів.
Нові зарядні пристрої Terra HP пропонують рішення, орієнтовані на майбутнє. У разі потреби їх можна вдосконалити, щоб забезпечити потужність 350 кВт. Це дозволить лише за 8 хвилин заряджати батареї електромобілів електроенергією, якої достатньо, щоб проїхати 200 км.

Бензинові заправки стають енергетичним станціями

Для компанії Circle K високопотужні зарядні пристрої допомагатимуть заохочувати клієнтів переходити від бензинових та дизельних автомобілів на електромобілі. Раніше автомобілісти залежали від того, щоб знайти бензинову заправку, аби заповнити бак, в той час як власники електромобілів можуть заряджати батареї буквально будь-де, і часто це поєднується з походом по магазинах. Тому для бензинових заправних станцій важливо пропонувати зарядку для електромобілів, час якої можна порівняти з часом звичайної заправки паливом.

Зарядні пристрої для електромобілів, які будуть поставлені до квітня 2019 р., є частиною портфоліо підключених рішень ABB AbilityTM, єдиної цифрової пропозиції компанії для багатьох галузей, до якої наразі входять понад 210 рішень. ABB Ability™ забезпечує підключення через мережу Інтернет, що дозволяє операторам мережі зарядки електротранспорту здійснювати декілька функцій, включаючи дистанційний моніторинг та налаштування пунктів зарядки для вирішення проблем водіїв. Платформа ABB Ability™ також дозволяє здійснювати техобслуговування обладнання з мінімальними простоями та гнучкістю підключення до будь-якої мережі зарядки, бек-офісу, рішення оплати або управління енергетикою.

Компанія АББ є світовим лідером з інфраструктурі зарядки, що має базу встановленого обладнання близько 1000 зарядних станцій в Норвегії з обладнанням для всіх стандартів зарядки. В світі АББ має понад 10 500 зарядних пристроїв постійного струму, що продаються у 73 країнах, це більше пристроїв зарядки постійного струму, ніж у будь-якого іншого виробника. Компанія АББ пропонує стандартні та високопотужні зарядні пристрої для більшості застосунків у приватних та громадських умовах. Пристрої зарядки для електромобілів від АББ поєднують максимальну безпеку для користувачів та гнучкість з багатьма опціями індивідуального налаштування.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі