Компанія DJI анонсує рекордно легкий складаний дрон DJI Mavic Mini

Компанія DJI анонсує рекордно легкий складаний дрон DJI Mavic Mini

Компанія DJI, світовий лідер в області цивільних безпілотних літальних апаратів і технологій аерофотозйомки, анонсує надлегкий складаний квадрокоптер DJI Mavic Mini, призначений для повсякденної експлуатації в якості літаючої камери. При вазі всього 249 грам Mavic Mini легко переносити. Конструкція моделі забезпечує максимальну безпеку і ідеально підходить для всіх, хто хоче випробувати задоволення від зйомок в польоті.

Високоякісна камера Mavic Mini дозволяє знімати чудові кадри з високою роздільною здатністю, а набір креативних функцій нової програми DJI Fly наділяє зроблені з її допомогою фотографії та відео професійною якістю. Користувачам надається широкий набір захоплюючих аксесуарів Mavic Mini, в тому числі творчий комплект і 360° Propeller Guard для додаткової безпеки.



Портативний і безпечний

Mavic Mini є найменшим і легким з коли-небудь створених DJI дронів. У цій моделі використовується відома технологія безпеки DJI, в тому числі вбудоване гео-обмеження, що допомагає пілотам уникати зон обмеженого доступу; дистанційна ідентифікація AeroScope; вбудовані обмеження по висоті; а також автоматичне повернення до точки запуску, коли дрон втрачає зв'язок з контролером або досягає критично низького рівня заряду батареї.

Mavic Mini - перший дрон DJI вагою менше 250 грам, тому він відноситься до тієї категорії дронів, яку авіаційні регулятори в усьому світі вважають найбезпечнішою для польотів. Користувачі повинні ознайомитися з законами і правилами для безпілотників своєї країни.



Оптимальний досвід польоту

Mavic Mini простий в управлінні за допомогою спеціального пульта дистанційного керування. Надлегкий дизайн і високоякісні двигуни наділяють Mavic Mini часом польоту до 30 хвилин. Канал зв'язку за допомогою Wi-Fi забезпечує стабільне управління і пряму HD-трансляцію. Приймачі GPS і спадні візуальні датчики виявляють землю під Mavic Mini, забезпечуючи точне зависання, стабільний політ і коректну посадку як в приміщенні, так і на вулиці.



Якісний контент з легкістю

Вбудована камера Mavic Mini на базі сенсора 1/2,3"з роздільною здатністю 12 Мп підтримує зйомку 2.7K-відео зі швидкістю 30 кадрів в секунду, а також режим відео 1080p при 60 кадрах в секунду або 12-мегапіксельні фотографії. Трьохосьовий механічний карданний підвіс стабілізує камеру, забезпечуючи плавність і кінематографічність відзнятого матеріалу.



Розширені функції, створені для натхнення

Новий додаток DJI Fly має інтуїтивно зрозумілий дизайн, який спрощує політ і захоплення контенту, так що Mavic Mini може бути використаний пілотами всіх рівнів кваліфікації. У додатку є спеціальні навчальні посібники, щоб допомогти новим пілотам дізнатися про політ, а встановлені шаблони редагування додають новий рівень творчого підходу до зйомок. Для пілотів-початківців призначений режим «Позиціонування» (P), який охоплює базові операції, більш досвідченим пілотам надається більше можливостей в режимі «Спорт» (S), а творці контенту можуть вибрати режим CineSmooth ©, щоб збільшити час гальмування для більш плавних зйомок і більш кінематографічних кадрів. Пілоти також можуть вибирати з декількох заздалегідь запрограмованих маневрів, відомих як QuickShots: Rocket, Circle, Dronie, Helix.



Будьте креативні з новими аксесуарами

Захоплюючі і унікальні аксесуари дозволяють пілотам максимально використовувати можливості Mavic Mini. Клієнти можуть вибрати один з наступних варіантів:

  • 360° Propeller Guard покликаний забезпечити захист дрона на всі 360°.
  • Зарядна база з унікальним підсвічуванням дозволяє не тільки заряджати, але ї демонструвати Mavic Mini.
  • Тримач пропелера, який фіксує опори на місці, спрощує подорожі з Mavic Mini.
  • DIY Creative Kit дозволяє персоналізувати Mavic Mini за допомогою спеціальних стікерів або створити для нього свій власний дизайн.
  • Адаптер Snap дозволяє людям прикріплювати поверх Mavic Mini маленькі іграшки або встановлювати на нього міні-світлодіодний дисплей для написання користувальницьких повідомлень.
  • Сумка DJI Mini нестандартного розміру вміщає не тільки Mavic Mini але і двосторонню зарядну станцію і інші невелики пристрої, такі як Osmo Pocket і Osmo Action. Її також можна використовувати як повсякденну сумку.
  • Двостороння зарядна станція підтримує зарядку до трьох батарей Mavic Mini послідовно, а також заряджає зовнішні пристрої, такі як мобільні телефони.

У продаж Mavic Mini надійде в першій декаді листопада у всій дилерській системі FlyTechnology.

Інформація про DJI:
Компанія DJI, світовий лідер у секторі цивільних безпілотних літальних апаратів та технологій аерофотозйомки, була заснована та досі під керівництвом людей, які у захопленні від безпілотних літальних апаратів та є експертами у царині технологій керування польотом і стабілізації камер. Компанія прагне зробити обладнання та платформи для аерофотозйомки та кіновиробництва більш доступними, надійними та простими у користуванні для творців і новаторів по усьому світі. Зараз логістичні операції DJI охоплюють Америку, Європу, Азію, а її революційні продукти та рішення були обрані замовниками у більш ніж 100 країнах для використання у кіновиробництві, будівництві, інспекції, реагуванні на надзвичайні ситуації, сільському господарстві, заповідниках та інших напрямках.

Інформація про Fly Technology:
Fly Technology - широкопрофільний дистриб'ютор-постачальник безпілотників, стедікамів, камер, кейсів, проекторів, комплектуючих і аксесуарів відомих світових виробників. Почавши свою діяльність в 2014 році з роздрібної торгівлі сучасною продукцією для відеозйомки, компанія активно розвивала оптовий канал продажів і стала лідером ринку України в усіх категоріях продуктів, представлених в портфелі. Як офіційний імпортер інноваційних брендів, компанія співпрацює з провідними українськими роздрібними мережами, інтернет-магазинами, системними інтеграторами, забезпечуючи маркетингову підтримку, гарантійне і післягарантійне обслуговування товару.




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі