Компанія ДМИТРУК активно використовує рішення Google в повсякденних бізнес-процесах

Компанія ДМИТРУК активно використовує рішення Google в повсякденних бізнес-процесах
Одним з найбільш відомих брендів на ринку м'ясо-ковбасної продукції є компанія ДМИТРУК, яка завойовує своїх споживачів якістю продукції та сміливими рішеннями.

Історія компанії почалася в 2007 році. Компанія зуміла залучити надійних партнерів і побудувати системне потужне виробництво, налагодила співпрацю з дистриб'юторами по всій Україні. У 2017 році компанія змінила свій вектор розвитку і розширила свій продуктовий портфель не тільки новими рішеннями, але і торговими марками.
Компанії, яка швидко розвивається, швидко думає і також швидко приймає рішення потрібні сучасні інструменти для ведення бізнесу, які покривають потреби миттєвої комунікації, обміну будь-якими даними і їх аналізу.

Використання сервісів Google зручно своєю простотою і інтуїтивно зрозуміле, має при цьому дуже високі параметри відмовостійкості і гарантію доступності в обсязі 99,9%.

Для того, щоб відповідати ринку і вміло підлаштовуватися під його коливання потрібно бути гнучкими і відкритими до нових технологій, як виробництва, так і бізнесу в цілому.

Пакет GSuite дозволяє використовувати корпоративну пошту, ділитися документами, організовувати спільну роботу і мати доступ до даних з будь-якої точки світу з надійною гарантією їх захисту.

«При виборі корпоративних ресурсів для роботи ми давно зупинилися на рішеннях Google, що дає нам можливість використовувати різні інструменти з пакету GSuite. Завдяки підтримці надійного партнера процес міграції пройшов легкоко і швидко, ми отримуємо квалыфіковані і вчасні консультації, а також найсвіжішу інформацію»- зазначив Денис Караулов, інженер-програміст компанії ДМИТРУК.

«Статус Google Premier Partner надає нашим клієнтам можливість локально вирішити поставлені завдання і отримати більш вигідні пропозиції. Ми зі свого боку дякуємо їм за виявлену довіру», - коментує Марія Галицька, керівник департаменту хмарних рішень компанії Wise IT.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі