Компанія EY в Україні надала консультаційні послуги Atlantic Agro Holding щодо продажу агробізнесу

Компанія EY в Україні надала консультаційні послуги Atlantic Agro Holding щодо продажу агробізнесу
Компанія EY в Україні виступила як ексклюзивний фінансовий консультант Atlantic Agro Holding ApS щодо продажу сільськогосподарського та комбікормового бізнесу в Україні. Компанія EY в Україні була залучена у якості радника з продажу та представляла інтереси американських і датських акціонерів. Покупцем виступила велика українська сільськогосподарська група компаній «Ерідон».

Фахівці EY надали консультаційні послуги з супроводу транзакції, що включали аналіз вартості, пошук потенційного покупця з найбільш конкурентоспроможною пропозицією, супровід під час проведення переговорів та підписання договору.
«За останні 12 місяців це вже четверта успішно завершена нами угода з продажу аграрних активів в Україні, сукупна вартість яких становить 97,5 млн доларів. Це вкотре підтверджує провідну позицію компанії EY як професійного консультанта у сфері злиттів і поглинань в Україні. Серед попередніх угод: продаж рослинницького бізнесу Farm Invest Corporation S.A.в Україні великому українському агрохолдингу «Лебединський насіннєвий завод» (сільськогосподарське ТОВ «ЛНЗ-АГРО»), продаж компанії «Агро-Інвест Україна» (частина сербської MK Group) одній із дочірніх компаній Kernel та продаж «Оболонь-Агро» компанії «Агрохолдинг 2012», що належить власникам мережі будівельних гіпермаркетів «Епіцентр». За минулі декілька років попри економічну кризу наша команда M&A успішно супроводжувала 10 угод у різних секторах економіки України, а наша юридична практика надала підтримку під час укладання 20 угод», – прокоментував Микола Король, асоційований директор, відділ консультаційних послуг із супроводу угод компанії EY в Україні, який керував командою консультантів EY під час укладання угоди.
––


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі