Компанія «Київстар» посилила мережу перед фіналом «Ліги чемпіонів»

Компанія «Київстар» посилила мережу перед фіналом «Ліги чемпіонів»
Абоненти Київстар зможуть стежити за фіналом «Ліги Чемпіонів» не тільки на стадіоні, але і в будь-якій точці країни. Для цього компанія підготувала мережу і запустила додаток «Київстар Футбол»

Щоб забезпечити якісний 3G та 4G-зв'язок на НСК «Олімпійський», у фан-зонах і прес-зонах, розгорнута активна розподілена антенна система (ADAS). Також технічні фахівці Київстар підсилюють мережу у центрі столиці, на площах, прилеглих до головної спортивної арени Києва – Троїцької та Спортивній, на вулиці Хрещатик, і в парку ім. Шевченко, де будуть обладнані фан-зони для любителів футболу. Тут компанія встановить пересувні 3G та 4G (LTE) базові станції підвищеної пропускної здатності. Для того, щоб гості столиці могли комфортно користуватися 4G від Київстар відразу ж після прибуття в Київ, на території аеропорту «Бориспіль» будується додаткова базова станція 4G.

Абоненти Київстар, які не купили квитки на матч в Києві, або не мають доступ до ТБ, можуть скористатися додатком «Київстар Футбол». У додатку можна дивитися кращі матчі де б ви не знаходилися відразу на 5 девайсах без тарифікації мобільного інтернету. Завантажити додаток на смартфон можна в Play Market і App Store.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі