КОМПАНІЯ LG ПРЕДСТАВИЛА ВІДЕО «ЖИТТЯ – ЦЕ СЕРІЯ МОМЕНТІВ-АСОЦІАЦІЙ ВІД СТУКУ ДО СТУКУ»

КОМПАНІЯ LG ПРЕДСТАВИЛА ВІДЕО «ЖИТТЯ – ЦЕ СЕРІЯ МОМЕНТІВ-АСОЦІАЦІЙ ВІД СТУКУ ДО СТУКУ»
Відео підкреслює унікальну функцію Knock-on холодильників InstaView Door-in-Door™, яка, як очікується, стане новою віхою еволюції холодильного обладнання

Перед тим як випустити на світовий ринок новий холодильник InstaView Door-in-Door™, компанія LG Electronics (LG) зняла про нього ліричний відеоролик, в якому підкреслюється інноваційна розробка Knock-on. Це відео (доступне за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=eaoyfAKnkAo) відображає «стук» як спосіб спілкування і зв'язок між подіями в повсякденному житті протягом тривалого часу. Зворушлива історія батька і доньки показує, як кожен момент у житті їхньої родини асоціюється з моментами постукування по дверцятах холодильника Instaview. Підкреслюючи незабутні моменти від народження доньки до того, як вона стає дорослою, відеосюжет наочно демонструє унікальні можливості холодильника InstaView.

LG провела ґрунтовне маркетингове дослідження, у результаті якого було прийнято рішення оснастити холодильники InstaView Door-in-Door™ новою дуже важливою функцією ‒ Кnock-on. Дослідження показало, що в середньому користувачі відчиняють дверцята холодильника 79 разів на день1, що призводить до суттєвих втрат холодного повітря та електроенергії. Багато хто після цього взагалі забуває зачинити дверцята, незважаючи на те, що 56% опитаних не люблять, коли холодильник залишається відчиненим2. Щоб вирішити цю проблему, компанія впровадила інноваційну функцію підсвічування холодильника Кnock-on. Тепер користувачі можуть бачити вміст холодильника, не відчиняючи його. Для цього потрібно всього лише двічі постукати по дверцятах InstaView Door-in-Door™.

Холодильник InstaView Door-in-Door™ від LG оснащений гладкою скляною панеллю (виготовленою за особливою технологією), яка, якщо по ній двічі постукати, підсвічує внутрішні камери. Це дозволяє користувачам бачити, що знаходиться всередині, не відчиняючи дверцята. Крім того, завдяки просторому відсіку і чіткому розмежуванню внутрішніх камер Door-in-Door™ зберігати закуски і напої тепер значно легше. У нових моделях холодильників втрати холодного повітря знижуються до 41%3, що суттєво впливає на термін зберігання і свіжість продуктів протягом більш тривалого часу.

Холодильники InstaView Door-in-Door™ втілюють прагнення LG поліпшити життя своїх споживачів. Усунення необхідності відчинення і зачинення дверцят холодильника ‒ це інновація, яка, як очікується, стане новою віхою еволюції холодильників. Тепер все, що потрібно зробити користувачеві, щоб побачити вміст холодильника, ‒ просто постукати по дверцятах. Це дуже зручно, адже більше не треба відчиняти і зачиняти холодильник. Крім того, оскільки тепер холодильник відчиняється значно рідше, у вас менше причин для занепокоєння, щодо того чи не забули ви зачинити дверцята.

«Це відео демонструє, як просте постукування по дверцятах холодильника об'єднує моменти, які асоціюються з історіями людських життів, ‒ говорить Сон Де-Хен, президент компанії LG Home Appliance & Air Solutions. ‒ Завдяки інноваційній функції Knock-on холодильник InstaView від LG приносить у повсякденне життя користувачів безпрецедентну зручність і задоволення. Адже ми створюємо нову парадигму для холодильного обладнання».
# # #


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі