Компанія ОТП Капітал більш ніж удвічі збільшила обсяг страхових активів під управлінням у 2017 році

Компанія ОТП Капітал більш ніж удвічі збільшила обсяг страхових активів під управлінням у 2017 році
За підсумками 2017 року компанія з управління активами «ОТП Капітал» збільшила обсяг активів страхових компаній під управлінням на 119%, з 31,6 млн грн до 69,2 млн грн. Таким чином, «ОТП Капітал» наразі керує 4-ма портфелями страхових компаній, серед яких унікальні для України інвестиційно-страхові продукти Unit-linked.

Послуга з управління активами страхових компаній має на меті впровадження оптимальних стратегій для підвищення ефективності інвестиційної діяльності та удосконалення систем ризик-менеджменту при управлінні активами страхових компаній.

«Лідери страхового ринку довіряють нам управління своїми коштами і, як показує багаторічний досвід, така практика, що є широко розповсюдженою в світі, є успішною і в Україні. Підтвердженням цього є розширення співробітництва між «ОТП Капіталом» та страховими компаніями. Ми впевнені, що у подальшому досвід страхових компаній, що вже співпрацюють з нашою компанією, буде спонукати і інших використовувати нашу експертизу для досягнення кращих фінансових результатів та побудови надійних систем ризик-менеджменту», - говорить Юрій Олексієнко, керівник департаменту з питань інвестиційної діяльності КУА «ОТП Капітал».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі