Компанія «Параллель» провела суботники в межах щорічної акції «Чисте місто»

Компанія «Параллель» провела суботники в межах щорічної акції «Чисте місто»
Продовжуючи реалізацію ініціатив традиційної волонтерської акції СКМ «Чисте місто» та екологічних програм в регіонах своєї присутності «Параллель» провела корпоративні суботники на всіх АЗС компанії.

Співробітники «Параллели» провели суботники та підготували території АЗС до літнього сезону. В деяких регіонах працівники долучились до прибирання зелених зон, розташованих поруч з автозаправками. А в Запоріжжі, окрім приведення до ладу ділянок, в міському парку компанією було встановлено шпаківні уздовж Алеї випускників.

«Кожного року компанія «Параллель» бере активну участь в акції «Чисте місто». Завдяки нашим зусиллям за кілька років в запорізьких парках встановлено нові лавки, висаджено хвойні дерева, закладено кленово-ясеневу алею. Цього року, продовжуючи традицію з перевтілення міста, ми провели суботники та встановили шпаківні. Сподіваємось, нові яскраві будиночки припадуть до душі птахам та порадують мешканців міста», – зазначила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі