Компанія SAP проведе серію онлайн-семінарів з локалізації рішень для України

Компанія SAP проведе серію онлайн-семінарів з локалізації рішень для України
Вони відбудуться 9 квітня 2021 року в рамках тижня локалізації для України, Білорусі, Росії та Казахстану

На семінарах учасники познайомляться зі змінами в рішеннях SAP в області фінансового та податкового обліку, розрахунку заробітної плати та управління персоналом; дізнаються про рішення для реалізації законодавчої нормативної фінансової звітності та про інструмент підготовки фінансової звітності в форматі XBRL; познайомляться із партнерськими рішеннями з обліку автотранспорту, обліку та адмініструванню акцизного податку на паливо, електронного документообігу.

Тиждень локалізації проводить департамент розвитку рішень Globalization Services та SAP Labs. Спікерами семінарів для України будуть експерти компанії SAP, а також партнери – ОККО Діджитал та ТОВ «Юнова Консалтинг».

За посиланням ви можете познайомитись з детальною програмою, зареєструватися та обрати цікаві для себе семінари на кожен день з 5 по 9 квітня 2021. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

До участі запрошуються: керівники департаментів, фахівці напрямків фінанси, логістика, управління персоналом; партнери і співробітники підрозділів впровадження і підтримки рішень SAP.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі