Компанія ВОЛЯ другий рік поспіль підтримує New Cars Fest 2019

Компанія ВОЛЯ другий рік поспіль підтримує New Cars Fest 2019
У Львові відбулося грандіозне свято - фестиваль нових автомобілів New Cars Fest 2019. Гості змогли не тільки подивитись на нові машини, а й взяти до рук кермо, протестувати авто, порівняти з іншими автівками. Компанія ВОЛЯ стала інтернет-партнером заходу.

ВОЛЯ другий рік поспіль підтримує фестиваль нових автомобілів New Cars Fest. Цього року основні події свята відбулися у Львові 13-14 липня у креативному просторі FESTrepublic.

New Cars Fest - це масштабна подія в автомобільному житті України. Перший такий фест відбувся у Києві у 2016 році, потім був Львів, Харків, і от знову місто Лева. Серед абонентів ВОЛЯ чимало прихильників красивих та швидких машин, тому підтримка свята автомобілів - цілком логічний крок.

Фестиваль New Cars Fest дає можливість не тільки подивитись на нові машини, а й взяти до рук кермо, протестувати авто, порівняти з іншими автівками. А порівнювати було з чим. У Львові представили новинки провідних світових автомобільних брендів. Бажаючі взяли участь у тестах двох десятків нових авто. Кожен відвідувач мав можливість випробувати всі автомобілі-номінанти премії Автомобіль року в Україні, а також претендентів на це звання у 2020 році.

Родзинка цьогорічного фесту - електромобілі. Їх теж можна було протестувати. Чимало цікавого знайшли і любителі екзотичної техніки, які змогли познайомитися з тюнінгованими машинами, ретротехнікою та іншими шоу-стопперами.

У 2019 році організатори вирішили зробити подарунок фанатам автомобілів і провести фест у трьох містах: Харкові, Львові, Києві. Відповідно, ВОЛЯ - партнер усіх трьох заходів! У Харкові на території АРТ ЗАВОДУ МЕХАНІКА 22 – 23 червня вже відбулося це авто-шоу. А наймасштабніший в Україні автофест заплановано на початок осені. 14-15 вересня свято буде чекати на гостей на НСК «Олімпійській» у Києві.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі