Компанії АББ та Octopus Group співпрацюють, щоб прискорювати впровадження електричного транспорту

Компанії АББ та Octopus Group співпрацюють, щоб прискорювати впровадження електричного транспорту
Об’єднання двох організацій, які прагнуть створювати більш екологічно системне майбутнє, інноваційна угода між компаніями АББ та Octopus Group, допоможе прискорювати перехід до електричних автобусів та комерційного транспорту.

АББ оголосила про співробітництво між фінансовою службою зі штаб-квартирою у Великій Британії та компанією з чистої енергетики Octopus Group.

Це співробітництво пропонує комплексне рішення для операторів, які тепер можуть отримати фінансування та постачання електроенергії з відновлюваних джерел, що необхідні для запуску електричного транспорту від компанії Octopus, а необхідні рішення електричної інфраструктури – від АББ.

Як лідер з передових технологій, що прагне створювати майбутнє транспорту та енергетики, АББ постійно шукає інноваційні шляхи сприяти все більшому впровадженню рішень екологічно системного транспорту. Робота разом з компанією Octopus Group є природною, оскільки ґрунтується на впровадженні інноваційних проєктів чистого від викидів транспорту та на її значному внеску в генерацію та постачання електроенергії з відновлюваних джерел.

Разом компанії АББ та Octopus Group прагнуть вивчати та розвивати подальші пропозиції ринку електричного транспорту, що підтримуватиме операторів транспорту для досягнення успішного переходу до транспорту, чистого від викидів. Оператори зможуть отримувати необхідні інвестиції в транспорт від Octopus Group завдяки гнучким фінансовим моделям та постачанню електроенергії з відновлюваних джерел, а АББ поставить свою провідну інфраструктуру зарядки електромобілів та енергетичні технології, щоб забезпечити перехід на електричні автобуси та комерційний транспорт, що дозволить перехід до нових рівнів впровадження.

Це співробітництво має на меті чітку необхідність знизити викиди, з амбіційними цілями урядів та міськими ініціативами щодо очищення, що відбуваються по всьому світу. АББ та Octopus Group об’єднують команди-однодумці, які мають ресурси, досвід та додаткові технічні знання, щоб допомогти досягти цих цілей та запровадити екологічно системні рішення для автобусів та транспорту для спрощення переходу до зниження викидів до нуля.

Френк Мюлон, керівник всесвітнього бізнес-підрозділу компанії АББ з інфраструктури для зарядки електромобілів, зазначив: «Наше співробітництво з Octopus Group є дуже позитивним кроком для більш широкого переходу громадського та комерційного транспорту до електрифікації у глобальному масштабі. Ми пишаємося співпрацею з Octopus і разом ми зламаємо бар’єри до впровадження та прискорення інновацій у цій критично важливій галузі».
Компанії АББ та Octopus переглядають існуючі відносини в галузі транспорту, роблячи вибір на користь екологічної системності більш життєздатним, що вивільняє капітал та ресурси для підтримки зростання основного бізнесу.

Деніел Сондерс, директор з інвестицій компанії Octopus, зазначив: «Ми продовжуємо інвестувати в ідеї, людей та підприємства, які змінюють світ. Співробітництво з АББ поєднує цей дух та наше прагнення до майбутнього з низьким рівнем викидів вуглецю. Працюючи з партнерами-однодумцями, ми збільшуємо нашу здатність до інновацій та створюємо нові пропозиції, щоб допомогти реалізувати потенціал електричного транспорту, чистого від викидів, та інтелектуальних енергетичних послуг, перевагами яких користується суспільство».

Працюючи на передовому краї технологій зарядки електромобілів вже понад 10 років, АББ розробила значне портфоліо рішень зарядки для важких транспортних засобів та комерційного транспорту потужністю від 3 до 600 кВт, продавши 10 500 пристроїв швидкої зарядки постійного струму у 73 країнах.

Журнал Fortune нещодавно включив АББ до списку компаній, що «змінюють світ», на 8 позиції за досягнення в галузі електричного транспорту та зарядки електромобілів. У своїй ролі як титульного партнера в чемпіонаті ABB FIA Formula E та як Офіційного партнера з зарядки в новій серії перегонів Jaguar I-PACE eTROPHY, компанія АББ розширює своє прагнення підтримувати та поширювати майбутнє інтелектуального та екологічно системного транспорту.

Компанія Octopus вживає заходів для розгортання чистих від викидів транспортних засобів, впроваджуючи інноваційну платформу «платиш як їдеш», узгоджену з шаріатом, фінансові моделі для бізнесу, включаючи до 200 одиниць Jaguar iPaces в аеропорту Хітроу, та фінансуючи нові знакові електричні таксі від LEVC. Її бізнес з інвестицій в енергетику є найбільшим власником активів для генерації розподіленої електроенергії з відновлюваних джерел у Великій Британії, з подальшими інвестиціями в Європі та Австралії. Її бізнес з постачання електроенергії, Octopus Energy, також швидко зростає, маючи понад 600 000 клієнтів. Він є першою і єдиною енергетичною компанією, рекомендованою журналом Which? – найбільшим незалежним органом для споживачів у Великій Британії – як у 2018, так і у 2019 році.

Octopus – це група інноваційних та підприємницьких компаній, що інвестує в людей, ідеї та галузі, які допоможуть змінити світ. Ми є експертами в галузі фінансових послуг та енергетики, трансформуючи ці ринки, пропонуючи клієнтам доступ до інтелектуальних та простих рішень, які роблять те, що ми кажемо. Сьогодні ми управляємо понад 8 млрд. фунтів стерлінгів від імені роздрібних та інституційних інвесторів. Частинами Octopus Group є Octopus Energy, Octopus Investments, Octopus Energy Investments, Octopus Real Estate, Octopus Ventures та Octopus Wealth.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі