Конференція SAPPHIRE NOW Reimagined: трансформація бізнесу в нових реаліях

Конференція SAPPHIRE NOW Reimagined: трансформація бізнесу в нових реаліях
Нова трансформація: реагування на перебої у взаємопов'язаному суспільстві, економіці та довкіллі

Цього року найбільший захід SAP у світі − SAPPHIRE NOW Reimagined − відбудеться в онлайн-форматі і стане епіцентром дискусій та обміну знаннями, цінними інсайтами та рекомендаціями усієї екосистеми SAP. Відкритий доступ до онлайн-трансляцій та насиченого контенту – “порталу” інформації, критичної для забезпечення безперервності бізнесу.

Конференція складається з трьох частин:

SAPPHIRE NOW Unplugged − тижнева серія дискусій за участю міжнародних лідерів думок, керівників бізнесу, інноваторів та інфлюенсерів. Серед тем, які обговорюються – теперішній стан та майбутній розвиток бізнесу та світу загалом.

SAPPHIRE NOW Vision − виступ CEO SAP Крістіана Кляйна та членів ради директорів SAP, а також спеціальних гостей, які поділяться досвідом, як провести свою організацію через кризовий період та забезпечити економічне відновлення за допомогою цифровізації бізнесу та інновацій від SAP, які зараз стали ще більш актуальними у теперішніх ринкових умовах.

Протягом тижня 15-19 червня відкриється доступ до мережі SAPPHIRE NOW Converge. Це – хаб контенту різної тематики, який транслюється наживо та в передзаписаному форматі. Найактуальніша інформація від SAP буде надана через канали контенту, розробленого відповідно до інтересів бізнесу:

• 15 червня: Vision Keynote, Крістіан Кляйн, CEO SAP
• 16 червня: Канали «Інтелектуальне підприємство»; «Управління ресурсами підприємства»; «Індустрії»
• 17 червня: Новини від SAP CEE, представлені Томом Кіндермансом, директором SAP у Центральній та Східній Європі, а також директорами офісів регіону, в т.ч. Максимом Матяшем, керуючим директором SAP Ukraine;
• Канали «Фінанси»; «Управління досвідом»; «HR»;
• 18 червня: Канали «Цифровий ланцюжок постачання та виробництво»; «Технологічна платформа»; «Закупівлі»; «Рішення для малого та середнього бізнесу»
• 19 червня: Q&A за участю топ-менеджменту SAP

У той час, коли компанії у всьому світі продовжують переосмислювати те, як вони ведуть свій бізнес, SAPPHIRE NOW Reimagined допоможе подолати перешкоди та почати будувати краще майбутнє.

Приємним бонусом для всіх учасників конференції стане виступ Стінга, відомого британського співака та музиканта. Зареєструватися на захід можна за посиланням.

Для компанії SAP основним пріоритетом завжди були та залишаються здоров’я та благополуччя працівників компанії, клієнтів та партнерів. Саме тому було прийняте рішення перевести усі події та заходи SAP, заплановані на 2020 рік, в онлайн-формат.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі