Конкурс dECO&light

Конкурс dECO&light
З 12 травня по 3 вересня компанія «Парус Експо Медіа» проводить конкурс dECO&light на кращий дизайн світильника з вторинної сировини

Мета конкурсу dECO&light - стимулювати екологічне мислення в дизайні, пропагувати принципи повторного використання речей

Умови конкурсу:


(У відкритому творчому конкурсі можуть взяти участь всі бажаючі, які досягли на момент реєстрації 18 років)
Виготовити власноруч (без застосування промислових технологій) одну робочу модель інтер'єрного світильника (стельового, настінного, підлогового) з вторинної сировини (використаного дерева, пластика, картону, текстилю, волокна, і т. п.). Можна використовувати частини конструкції від старих електроприладів (наприклад електропатрони).
Дизайнерський об’єкт можна створити у будь-якому стилі, головне, щоб при створенні моделі використовувався принцип відповідального споживання – використання потенціалу вже виробленої речі.

Оцінюватися будуть: естетика, екологічність, надійність конструкції.

Конкурсантам необхідно:

1. Зареєструватися на участь, заповнивши форму: https://pem.com.ua/uk/forma_decolight_ua/
2. Надати організатору на пошту фото готового світильника, фото в процесі роботи над ним, назву моделі а також опис, в чому полягав принцип відповідального споживання при виготовленні даної моделі світильника.

Організатор отримує дозвіл на використання отриманих матеріалів на офіційному сайті конкурсу і в соц. мережах.

Етапи проведення конкурсу:

1. Онлайн етап: збір заявок, фото робіт і опис моделі приймаються до 1 серпня і з 1 серпня розміщуються на офіційному сайті конкурсу і в соц. мережах з офіційним хештегом. Голосування за кращу роботу буде відкрито з 1 серпня до 20 серпня включно.
2. Етап відбору на виставці: всі конкурсні світильники будуть розміщені в спеціальній Експозиції Конкурсу на виставці ProMaisonShow, яка пройде 2-4 вересня 2020 на МВЦ (ст.м. Лівобережна, Київ). Моделі світильників повинні бути доставлені Організатору не пізніше 1 вересня.

Журі конкурсу обере переможця у відкритому голосуванні. Отримані бали підсумовуються і переможець буде оголошений на церемонії нагородження зі сцени виставки 3 вересня.

Переможець конкурсу отримає унікальну можливість відвідати світову виставку CHRISTMASWORLD 2021 (Франкфурт-на-Майні, Німеччина) або грошовий приз у розмірі 15 000 грн. на вибір.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі