Конкурс «Громада своїми руками» повертається: у фокусі - безбар'єрність

Конкурс «Громада своїми руками» повертається: у фокусі - безбар'єрність
У конкурсі проєктів з благоустрою міст і сіл «Громада своїми руками» тепер беруть участь 32 громади в 11 областях України. На реалізацію ідей можна виграти грант до 80 тис. грн. Перевага - проєктам, спрямованим на створення безбар'єрного середовища і інклюзивності.

У кожного жителя території, де проводиться конкурс, є можливість подати заявку на реалізацію проекту для благоустрою громади, після чого конкурсна комісія визначить проекти-переможці, яким буде надано фінансування. В фокусі проєкту цього року - безбар'єрність, що передбачає розвиток доступного соціально-орієнтованого середовища для людей з обмеженими можливостями здоров'я, маленьких дітей і вагітних жінок, людей похилого віку.

Дізнатися деталі можна і подати заявку можна тут: Конкурс міні-грантів від ДТЕК (dtek.com)

«Громада своїми руками» дає стимул до розвитку міст і регіонів, де працюють підприємства групи ДТЕК. Компанія є надійним партнером місцевих громад з 2012 року. За цей час в рамках конкурсу було реалізовано близько 1500 проектів. Цього року географія проєкту розширилася на території присутності бізнесів ДТЕК Нафтогаз і ДТЕК ВДЕ, а значить більше проєктів ми зможемо підтримати і реалізувати разом з громадами. Особливий фокус проєктів цього року - безбар'єрність. ДТЕК приєднався до ініціативи Першої Леді «Бізнес без бар'єрів», і ми пропонуємо конкурсантам звернути увагу на створення безбар'єрного середовища, доступності і комфорту з урахуванням європейських стандартів. Наша місія - працювати в ім'я прогресу і процвітання суспільства. І такі ініціативи - наш внесок в розвиток України», - прокоментував виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук.

ДТЕК як соціально-відповідальний бізнес, зацікавлений у сталому розвитку територій, підтримує проєкти, спрямовані на підвищення конкурентоспроможності регіонів, якості життя в містах і населених пунктах. Соціальні проєкти компанії базуються на принципах ESG і відповідають цілям сталого розвитку ООН.

«Громада своїми руками» - конкурс грантів від ДТЕК для благоустрою населених пунктів та розвитку співпраці між жителями, бізнесом і адміністраціями на місцях. Конкурс проводиться з 2012 року спільно з міською владою. Цього року проєкт розширив географію і діє в 11 областях України. У конкурсі беруть участь громадські організації, об'єднання співвласників багатоквартирних будинків (та інші об'єднання жителів), ініціативні групи громадян. З 2012 по 2020 рік в рамках «Громади своїми руками» було реалізовано 1500 проєктів. В процес благоустрою міст і сіл було залучено 78 тисяч українців.

З 2016 року проєкт «Громада своїми руками» отримав сертифікат Міжнародного конкурсу КСВ «JCI Culture Best Practice» за відповідність проєктів компанії цілям сталого розвитку ООН і оригінальність їх досягнення; в 2020 р - увійшов в шорт-лист Національного конкурсу молодих маркетологів «Young Lions Marketers Competition 2020».

_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі