Корейська компанія побудує в Україні завод з переробки відходів пластику

Корейська компанія побудує в Україні завод з переробки відходів пластику
Південнокорейська компанія Caris планує в Україні будівництво заводу, який вироблятиме дорожні відбійники з переробленого пластику.

Про це повідомили на зустрічі заступника міністра економіки Ірини Новікової з президентом компанії Caris Co Ltd. Ю Чолем, повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Міністерства економіки.

Зазначається, що цей проект передбачає 60 млн дол. інвестицій та створення нових робочих місць.

Ірина Новікова наголосила, що зацікавленість з боку інвесторів щодо нового механізму державної підтримки інвестиційних проектів зростає.

Як відомо, Кабінет Міністрів визначив Офіс із залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest) установою, уповноваженою на здійснення супроводу інвестора із значними інвестиціями. Серед основних функцій Офісу – здійснення заходів щодо залучення потенційних заявників для реалізації інвестиційних проектів, надання інвесторам інформаційно-консультаційної допомоги, взаємодія з органами державної та місцевої влади.

Довідка: Компанія Caris – провідний південнокорейський виробник пластикових дорожніх відбійників та іншої дорожньої інфраструктури.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі