Костянтин Шусторович сконцентрував 100% акцій ПрАТ «КОРІС Україна»

Костянтин Шусторович сконцентрував 100% акцій ПрАТ «КОРІС Україна»
3 червня 2019 року Костянтин Шусторович, мажоритарний власник ПрАТ «КОРІС Україна», збільшив приналежну йому частку акцій компанії з 99,83% до 100,00%. Процедура була завершена з дотриманням всіх вимог законодавства України.

Контрольний пакет акцій компанії «КОРІС Україна» був придбаний у французького страхового холдингу APRIL International в липні 2015 року.

Нагадаємо, компанія «КОРІС Україна» була заснована в 1994 році і була піонером практично у всіх видах асистансу.
У липні цього року «КОРІС Україна» відзначає 25-річчя роботи на страховому ринку України. За останні 4 роки компанія вперше за багато років є прибутковою, обсяг бізнесу щорічно збільшується на 20-25%.

Довідка про компанію «КОРІС Україна»:

• Асистує компанія «КОРІС Україна» була створена в 1994 році і є основоположником ринку міжнародного медичного асистансу в Україні.
• Основні напрямки діяльності компанії:
- Туристичний асистанс для виїжджаючих за кордон
- Медичний асистанс всередині України
- Технічний асистанс (допомога на дорозі при поломки, врегулювання страхових випадків по КАСКО і ОСАГО)
• За рік компанія обробляє тисячі звернень від українських туристів із сотень країн світу. Підрозділ технічного асистансу працює з тисячами автомобілістів по всій території України.
• За останні роки компанія удосконалила якість клієнтського сервісу. Був підвищений рівень доступності операторів по всіх каналах комунікацій (телефон, email, SMS, Web), почав роботу новий сайт, впроваджений ряд рішень з телекомунікацій і опрацювання звернень.
• «КОРІС Україна» визнаний лідером в категорії «Міжнародний асистанс» -2015 згідно щорічного рейтингу, проведеного журналом «Insurance TOP».
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі