Кращим роботодавцем 2018 року визнано черкаського забудовника

Кращим роботодавцем 2018 року визнано черкаського забудовника
Будівельна компанія «Надія» (Черкаси) нагороджена професійною премією «Український Національний Олімп» у номінації «Кращий роботодавець» за реалізацію державної політики зайнятості.

Забудовник відрізняється багаторічним досвідом та професійним підбором кадрів. Штат компанії налічує більше 400 фахівців. Керівництво забезпечує соціальні гарантії та додаткові пільги співробітникам, підвищуючи їх кваліфікацію і професіоналізм. А створення нових робочих місць сприяє соціально-економічному зростанню регіону. За створення умов для продуктивної праці і реалізацію державної політики зайнятості за підсумками 2018 року ПП «Надія» відзначено премією в номінації «Кращий роботодавець».

Експертна Рада премії «Український Національний Олімп» щорічно оцінює і вибирає найбільш значущі вітчизняні проекти, компанії, бренди. До його складу входять представники професійних галузевих асоціацій. Основними критеріями відбору є:

• репутація компанії в професійному співтоваристві,
• інновації, технічні та технологічні нововведення,
• виконання зобов'язань перед клієнтами,
• нові програми, продукти, об'єкти,
• якість сервісу і робіт.

Серед Лауреатів премії за підсумками відбору в 2018 році в будівельній галузі стали девелопери ІДК Taryan Group, в номінації «Провідний девелопер Києва: інновації та стрімкий розвиток», УГСК «Укрбуд», в номінації «Лідер галузі: нові стандарти житла і соціальна відповідальність», а також львівська корпорація «Ріел», в номінації «Лідер ринку житла м. Львова».
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі