Кредитний портфель ПАТ «Дельта Банк» придбали через майданчик Української універсальної біржі

Кредитний портфель ПАТ «Дельта Банк» придбали через майданчик Української універсальної біржі
10 липня у системі Прозорро.Продажі відбулися торги за кредитний портфель, що складається з прав вимоги та інших майнових прав за 375 кредитними договорами, що забезпечені іпотекою, 1 кредитним договором, що забезпечений транспортним засобом, 19 кредитними договорами, що забезпечені іншою заставою та 14 беззаставними кредитними договорами.

Цей пул активів, сформований із кількох кредитних договорів у такому складі, на продаж Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив вперше. На торги зареєструвалося 5 учасників. І це досить висока кількість для аукціонів з проблемними кредитами.

Аукціон 10 липня відбувався за голландською моделлю торгів. Після 57 кроків на пониження, далі на аукціоні учасники знову підняли вартість лоту на 1 мільйон.

За результатами торгів виграв учасник, котрий працював через майданчик Української універсально біржі. За кредитний портфель він сплатить 22 840 000 грн.

«Це досить вагомий лот. Пишаємося, що наші менеджери допомогли успішно підготуватися учасникові до торгів, а Фонду гарантування вкладів фізичних осіб отримати кошти для погашення боргів банка-банкрута «Дельта Банк». За першу половину липня майданчик УУБ уже увійшов до трійки лідерів за доходами від продажу прав вимоги за кредитними договорами», - підсумовує директор Української універсальної біржі Сергій Гладкий.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі