КРИСТАЛБАНК надав матеріальну допомогу київській лікарні для боротьби з коронавірусом

КРИСТАЛБАНК надав матеріальну допомогу київській лікарні для боротьби з коронавірусом
КРИСТАЛБАНК виділив 150 000 гривень на підтримку роботи київського медичного центру ‚Медбуд‘ по боротьбі з короновірусом COVID-19. Гроші будуть використані на забезпечення лікарні медикаментами, засобами індивідуального захисту для безпечної організації праці медичного персоналу та дезинфікуючими засобами.

З 11 березня 2020 року Постановою кабінету Міністрів України #211 ‚Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19’ проголошено карантин. Керівництвом Держави щодня наголошується на небезпечності нового захворювання, викликаного новим штамом коронавірусу COVID-19, який швидко шириться країнами світу.

‘Ми не можемо залишатися байдужими до масштабної проблеми поширення короновірусної інфекції, яка стрімко охоплює всі регіони України. Будь-який внесок, націлений на боротьбу з COVID-2019, зможе допомогти зберегти життя людей від інфекції‘,- прокоментував Голова Правління КРИСТАЛБАНКу Леонід Гребінський.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі